«Truth About Me»: Η έκθεση ζωγραφικής της Μασόντα Τίφρερε από το ίδρυμα της Ντόνα Κάραν

«Truth About Me»: Η έκθεση ζωγραφικής της Μασόντα Τίφρερε από το ίδρυμα της Ντόνα Κάραν

Η τραγουδίστρια της R&B Μασόντα Τίφρερε και η σχεδιάστρια μόδας Ντόνα Κάραν ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία έκθεση ζωγραφικής με επίκεντρο την προσωπική ταυτότητα και την ανθρώπινη φύση

donna__mashonda
Την έκθεση  «Truth About Me», που εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε η τραγουδίστρια της R&B,  Μασόντα Τίφρερε, θα φιλοξενήσει το φιλανθρωπικό ίδρυμα της Ντόνα Κάραν, Urban Zen. O χώρος αυτός, που αποτελούσε κάποτε το καλλιτεχνικό στούντιο του συζύγου της διάσημης σχεδιάστριας μόδας, ήταν για αρκετό καιρό κλειστός, όμως από τον Μάρτιο άνοιξε και έχει ξεκινήσει πυρετωδώς τις προετοιμασίες. 
truth_about_me

Η Ντόνα Κάραν δήλωσε ότι με τη Μασόντα Τίφρερε μοιράζονται τις ίδιες ιδέες και έχουν κοινές προθέσεις, όχι μόνο σε ό,τι αφορά στην τέχνη, αλλά και στην έμπνευση για αλλαγή. Όπως ανέφερε, η τραγουδίστρια ταιριάζει ακριβώς στα στοιχεία, που πρεσβεύει το Urban Zen, δηλαδή τη δημιουργικότητα, την συνεργασία, την επικοινωνία και τη θετική αλλαγή. 

1_Donna-Karan-and-Mashonda-Tifrere-photo-by-Amanda-Demme-copy

Η έκθεση έχει ως κεντρικό θέμα την προσωπική ταυτότητα και αναδεικνύει καλλιτέχνες, που στα έργα τους καταπιάνονται με θέματα, όπως η ατομικότητα, η ανθρώπινη φύση, η ταπεινότητα του ανθρώπου, η περιέργεια, το μυστήριο, το τραύμα. Μαζί με την Ντόνα Κάραν, η τραγουδίστρια επέλεξε ακόμα 19 γυναίκες ή μη δυαδικούς καλλιτέχνες για να παρουσιάσουν τα έργα τους, καθώς η έκθεση εντάσσετε στο Μήνα Ιστορίας των Γυναικών. 

Κλείσιμο
donna

Η σχεδιάστρια μόδας στηρίζει σε μεγάλο βαθμό δράσεις, που στηρίζουν τον άνθρωπο και αναδεικνύουν κάποιο κοινωνικό φαινόμενο. Μάλιστα, εργάζεται εντατικά τον τελευταίο χρόνο, προσφέροντας δωρεάν διαδικτυακά προγράμματα θεραπείας μέσω της τέχνης ως ένα "δείγμα ευγνωμοσύνης" σε όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή κατά του Covid-19. 
art

Η τραγουδίστρια της  R&B και επιμελήτρια της  έκθεσης, Μασόντα Τίφρερε, μίλησε στο περιοδικό Gotham σχετικά με το πως εμπνεύστηκε το εν λόγω project: «Είμαστε όλοι προϊόντα ενός προγράμματος που μας προβάλλεται κατά τη γέννηση και κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας και εάν τα έμφυτο πιστεύω μας διαμορφώνονται από τη φύση, την καλλιέργεια ή κάπου ενδιάμεσα, είναι αναπόφευκτο ότι όλοι θα χάσουμε ένα μέρος της αλήθειας στην πορεία».

Η έκθεση θα διαρκέσει εώς τις 17 Απριλίου και μπορεί κανείς να την επισκεφτεί κατόπιν ραντεβού. 


Ειδήσεις σήμερα:

Διάσημη ηθοποιός «διορθώνει» το όνομά της που γραφόταν λάθος για δεκαετίες

Η νέα μοριακή μεθοδολογία για την ανάλυση των λυμάτων που ανέπτυξε το ΕΚΠΑ

Πρώτα ο τουρισμός στην Ταϊλάνδη - Εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού στο Πουκέτ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης