Το Μουσείο της Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας ανοίγει και πάλι τις πύλες του στο κοινό, δυόμιση περίπου μήνες μετά την ένοπλη ληστεία με λεία 77 αντικείμενα μεγάλης αρχαιολογικής και ιστορικής σημασίας για την Ολυμπία και ολόκληρη την Ελλάδα
Το Μουσείο της Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας ανοίγει και πάλι τις πύλες του στο κοινό, δυόμιση περίπου μήνες μετά την ένοπλη ληστεία με λεία 77 αντικείμενα μεγάλης αρχαιολογικής και ιστορικής σημασίας για την Ολυμπία και ολόκληρη την Ελλάδα.
Οι εργαζόμενοι της Ζ΄ ΕΠΚΑ όλο αυτό τον χρονικό διάστημα εργάζονταν και συνεργάζονταν για την επαναλειτουργία του Μουσείου προκειμένου να δοθεί και πάλι η ευκαιρία στους επισκέπτες να το δουν και να θαυμάσουν τα μοναδικά εκθέματά του.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.