Μουσείο της Ακρόπολης: Πλήθος επισκεπτών με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Μουσείων
Η είσοδος είναι σήμερα ελεύθερη για το κοινό σε όλα τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους
Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε σήμερα τα μουσεία της Αθήνας και της περιφέρειας στα οποία η είσοδος είναι ελεύθερη μιας και η 18η Μαΐου έχει ανακηρυχθεί ωςΔιεθνής Ημέρα Μουσείων.
Πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν το Μουσείο της Ακρόπολης το οποίο, από το πρωί, πλημμύρισε από επισκέπτες κάθε ηλικίας που προσήλθαν για να θαυμάσουν τις πολύτιμες συλλογές του.
Το θέμα του φετινού εορτασμού είναι «Μουσεία, αειφορία και ποιότητα ζωής» και επικεντρώνεται, μεταξύ άλλων, στον ρόλο των μουσείων ως χώρων ψυχαγωγίας, δημιουργικότητας και κοινωνικοποίησης των παιδιών, στοιχεία απαραίτητα για την ευημερία και την ψυχική τους υγεία
Η εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων καθιερώθηκε το 1977 από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), με στόχο να αναδειχτεί ο εξέχων ρόλος τους στις σύγχρονες κοινωνίες.
Η νέα χρονιά ξεκίνησε με χαρά και ζεστή συντροφιά, καθώς η εθελοντική ομάδα της bwin συναντήθηκε με τους διαμένοντες της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή» και μαζί έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.