Με δύο συναυλίες που θα δώσει στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Απριλίου, θα υποδεχτεί την άνοιξη οΓιάννης Πάριος.
«Δώσε μου λιγάκι ουρανό» είναι ο τίτλος των συναυλιών αυτών που σηματοδοτούν την επιστροφή, για το 2023, στη σκηνή του ερμηνευτή που έχει βάλει ανεξίτηλη την σφραγίδα του στο ελληνικό τραγούδι.
Ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής και συνθέτης θα χαρίσει στο κοινό δύο αξέχαστες βραδιές με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του της μεγάλης καριέρας του, τραγούδια αγαπημένα και διαχρονικά που μάς συνοδεύουν, δεκαετίες τώρα, στις χαρές και στις λύπες.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.