Πες μου τι τύπος είσαι, να σου πω τι θα δεις τα φετινά Χριστούγεννα!

Πες μου τι τύπος είσαι, να σου πω τι θα δεις τα φετινά Χριστούγεννα!

Παραδοσιακές γιορτές με ρομαντική ατμόσφαιρα ή εναλλακτικές με ροκ αισθητική; Τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσουμε όπως μάς αρέσει αφού το Vodafone TV  μάς προτείνει εμβληματικές ταινίες, και δημοφιλείς  σειρές για όλα τα γούστα!

santa1

Sponsored Content

Τα Χριστούγεννα δεν είναι ίδια για όλους. Κάποιοι καταλαμβάνονται από το πνεύμα των γιορτών και ζουν την πιο όμορφη εποχή τους με θαλπωρή, κουνιστές πολυθρόνες δίπλα στη φωτιά, χιονόμπαλες, και  ρομαντικές ταινίες και σειρές για συντροφιά. Τα Jingle Bells ακούγονται παντού.
Κάποιοι άλλοι όμως νιώθουν εντελώς διαφορετικά. Δεν έχουν πιστέψει ποτέ στον Άγιο Βασίλη, είναι αλλεργικοί στα γκι και τα στολίδια και έχουν βαρεθεί να περνούν τα Χριστούγεννα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Είναι πιο ροκ και προτιμούν να περάσουν τις γιορτινές μέρες με σειρές και ταινίες που κανένας δε θέλει να δει γιατί «δεν ταιριάζουν στο κλίμα». Jingle Rocks σε αυτή την περίπτωση.

Ευτυχώς, το Vodafone TV έχει προτάσεις για όλους. Όπως κάθε χρονιά κάνει ειδικά αφιερώματα για την περίοδο των εορτών αλλά φέτος οι προτάσεις του είναι τόσο συμβατικές όσο και αντισυμβατικές δημιουργώντας μέσα στην πλατφόρμα του Vodafone TV δυο ξεχωριστές κατηγορίες. Από τις 08/12 και έως τις 08/01/22 οι κατηγορίες Jingle Bells και Jingle Rocks είναι διαθέσιμες για θέαση on demand όποια στιγμή και από όποια συσκευή επιθυμεί ο καθένας.


Jingle Bells
Κλείσιμο
Για τους πρώτους, τους παραδοσιακούς και ρομαντικούς, το Vodafone TV έχει μαζέψει τις πιο ζεστές ταινίες και σειρές.

notting-hill-52230f7e3aa39

Notting Hill -Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ. Μια τυχαία συνάντηση φέρνει τον συνεσταλμένο βιβλιοπώλη Ουίλιαμ Θάκερ δίπλα στη σταρ του Χόλιγουντ, Άννα Σκοτ και ένα απίθανο ειδύλλιο γεννιέται.

My Bakery in Brooklyn. Η Βίβιεν και η Κλόε είναι δύο πολύ διαφορετικές μεταξύ τους ξαδέρφες που υπήρξαν αχώριστες από τότε που ήταν παιδιά. Τώρα, με τον ξαφνικό χαμό της θείας τους θα βρεθούν να πρέπει να μοιραστούν ως κληρονομιά το γραφικό ζαχαροπλαστείο της θείας τους.

Barbie: Το πνεύμα των Χριστουγέννων. Η Barbie ως ηθοποιός του θεάτρου στο βικτωριανό Λονδίνο, μαθαίνει από το πνεύμα των Χριστουγέννων πως η ουσία της μεγάλης γιορτής βρίσκεται στη χαρά και την αγάπη που μοιραζόμαστε με τους γύρω μας.

Barbie: Τα Πιο Γλυκά Χριστούγεννα. Η Barbie και οι τρεις αδελφές της, ανυπομονούν να περάσουν τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη αλλά μια ξαφνική χιονοθύελλα αλλάζει τα σχέδιά τους!

Ο αστυνόμος Σαΐνης σώζει τα Χριστούγεννα. Ο αστυνόμος Σαΐνης κατευθύνεται προς το Νότιο Πόλο, προκειμένου να σταματήσει τον Δρ. Κλο, ο οποίος θέλει να καταλάβει το εργαστήρι και τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη.

2000x3000_NannyMcpheeReturns_INTL_ENG_DIGITAL_KEYART

Νάνι ΜακΦι: Η Μαγική Νταντά. O Σέντρικ Μπράουν είναι ένας χήρος με 7 κακομαθημένα παιδιά τα οποία τρομοκρατούν όποια νταντά προσπαθεί να προσλάβει. Όμως, για καλή του τύχη, στο σπίτι «εισβάλλει» η νταντά ΜακΦί, η οποία αν και εφιαλτικά άσχημη, ξέρει να αντιμετωπίζει τα παιδιά με τον σωστό τρόπο!

Nanny Mc Phee Returns. Η ουρανοκατέβατη Νάννι Μακ Φι «προσγειώνεται» αυτή τη φορά στην οικογενειακή φάρμα των Γκριν και προσπαθεί να επιβιώσει από τον πόλεμο, που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα ζωηρά παιδιά της οικογένειας και τα κακομαθημένα ξαδελφάκια τους από την πόλη.

Elliot the Littlest Reindeer. Όταν ο Μπλίτσεν ανακοινώνει τη συνταξιοδότησή του την 21η Δεκεμβρίου ένα μικρό αλογάκι έχει τρεις μέρες για να πετύχει το όνειρο της ζωής του και να κερδίσει μια θέση στην άμαξα του Άγιου Βασίλη.

Oddbods Christmas Movie. Παραμονή Χριστουγέννων και οι εφτά αγαπημένοι φίλοι σε μεγάλα κέφια αντιμετωπίζουν κάθε πρόβλημα που προκύπτει.

This Christmas -Χριστούγεννα της Συμφοράς. Μετά από πολλά χρόνια, τα παιδιά της οικογένειας Γουίτφιλντ επιστρέφουν στο πατρικό τους για να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με την μητέρα τους. Καθώς μυστικά, ψέματα και αστείες καταστάσεις του παρελθόντος αποκαλύπτονται, όλοι συνειδητοποιούν ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά!

2000x3000_Lorax_INTL_ENG_BIG-FACT-ART_DIGITAL

Dr Seuss’ The Lorax. Ο Τεντ είναι ένα 12χρονο αγόρι, που ζει στην πλαστική πόλη του Θνίντβιλ. Στην προσπάθειά του να κερδίσει την αγάπη της Όντρεϊ, θέλει να κάνει πραγματικότητα τη μεγάλη της επιθυμία, να δει ένα δέντρο!

The Magic Snowflake -Ο Αη Βασίλης Τζούνιορ. Ο νέος Άγιος Βασίλης είναι o 7χρονος Νίκολας! Δυο μέρες πριν από τη μεγάλη βραδιά, θα πρέπει να λύσει ένα δύσκολο πρόβλημα: η μαγεία των Χριστουγέννων φαίνεται να εξαφανίζεται από τον κόσμο και απ΄ ό,τι φαίνεται για αυτό φταίει ο ίδιος ο Νίκολας.

Snow white and the huntsman -Η Χιονάτη και ο κυνηγός. Η βασίλισσα Ραβένα χρειάζεται την καρδιά της κόρης του βασιλιά για να διατηρήσει την ομορφιά και τη δύναμή της. Στέλνει στο κατόπι της τον Έρικ, ένα θλιμμένο Κυνηγό, με εντολή να τη βρει και να της τη φέρει. Εκείνος όμως όταν βρίσκει το κορίτσι διστάζει.

La belle et la bête -Η Πεντάμορφη και το Τέρας. Ένας νεαρός πρίγκιπας, φυλακισμένος στη μορφή ενός θηρίου, μπορεί να απελευθερωθεί μόνο από την αληθινή αγάπη. Η μοναδική του ευκαιρία φτάνει όταν συναντά την Belle, το μοναδικό κορίτσι που θα επισκεφθεί ποτέ το κάστρο από τη στιγμή που μαγεύτηκε.




Jingle Rocks
Το Vodafone TV έφτιαξε ένα τρελό αφιέρωμα με σειρές και ταινίες που «δεν ταιριάζουν στο κλίμα των Χριστουγέννων» για τους ανατρεπτικούς των γιορτών!

resident-evil-apocalypse-5261e81cc00c0

Resident Evil. Η ιατρική εταιρεία Umbrella Corporation διατηρεί ερευνητικά εργαστήρια κάτω από το έδαφος της Racoon City όπου καλλιεργείται ένας θανατηφόρος ιός. Μια ομάδα πρακτόρων με αρχηγό την Άλις αναλαμβάνουν δράση.

Resident Evil: Apocalypse. Η πράκτορας Άλις έχει αποκτήσει υπερφυσικές δυνάμεις ύστερα από τα βιογενετικά πειράματα στα οποία υποβλήθηκε.

Resident Evil: Afterlife. Μετά την επίθεση στο αρχηγείο της Umbrella Corporation, οι υπεράνθρωπες δυνάμεις της Άλις εξουδετερώνονται.

Resident Evil: Extinction. Μετά την καταστροφή της Racoon City, η Άλις περιπλανιέται στην έρημο της Νεβάδα μαζί με τους διασωθέντες. Θα καταφέρουν ποτέ να φτάσουν στην Αλάσκα και να σωθούν;

Oldboy. Ένας συνηθισμένος άνθρωπος πέφτει θύμα απαγωγής και μένει φυλακισμένος για 15 χρόνια χωρίς να γνωρίζει την αιτία. Ο απόλυτος ορισμός του ακραίου σινεμά, μια μεθοδική καταβύθιση στην έννοια της εκδίκησης.

Band of Brothers. Η μίνι σειρά αναφέρεται σε έναν λόχο αμερικανών αλεξιπτωτιστών που συμμετείχαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Παρακολουθούμε την πορεία τους από τη στιγμή της εκπαίδευσης τους, μέχρι την κατάληψη της χειμερινής έπαυλης του Χίτλερ.

Barry. Ένας πρώην πεζοναύτης μετά τη θητεία του αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την εμπειρία του στα όπλα για να γίνει επαγγελματίας δολοφόνος. Θα ανακαλύψει όμως πως το αληθινό ταλέντο του είναι άλλο.

2222865_5174754_2000x3000

Raised by Wolves. Έχοντας διαφύγει από τη μη κατοικήσιμη πλέον Γη, τα ανδροειδή Μητέρα και Πατέρας εγκαθίστανται στον πλανήτη Κέπλερ-22β για να κάνουν οικογένεια με ανθρώπινα έμβρυα.

The Pacific. Μια καθηλωτική μίνι σειρά που αφορά τις ιστορίες τριών πεζοναυτών του αμερικανικού ναυτικού, κατά τη διάρκεια της πολεμικής διένεξης μεταξύ των Η.Π.Α. και της Ιαπωνίας.

Kingsglaive: Final Fantasy XV -Το Ξίφος του Βασιλιά: Final Fantasy XV. Στο βασίλειο Λούσις ο βασιλιάς Ρέτζις είναι επικεφαλής μιας επίλεκτης ομάδας στρατιωτών. Με τη μαγεία που τους εμπιστεύεται, οι πολεμιστές μάχονται για να προστατεύσουν τη χώρα τους από τους κινδύνους που καραδοκούν.

The patriot. Ως ήρωας πολέμου, ο Μπέντζαμιν Μάρτιν είναι αποφασισμένος να διαγράψει από τη μνήμη του το βίαιο παρελθόν του και να μεγαλώσει την οικογένειά του με ειρήνη. Αλλά όταν ο ένας του γιος σκοτώνεται και ο άλλος κατατάσσεται στον στρατό, δεν έχει άλλη επιλογή.

The International. Ο πράκτορας της Interpol, Louis Salinger, και η εισαγγελέας, Eleanor Whitman, είναι αποφασισμένοι να ξεσκεπάσουν μια παγκοσμίου φήμης τράπεζα που φαίνεται να έχει πολλές παράνομες δραστηριότητες.

watchmen

Watchmen. Βρισκόμαστε στο 1985, η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μη χρησιμοποιεί υπερ-ήρωες και να κρύψει το ένοχο παρελθόν τους. Όμως, ένας βετεράνος υπεράνθρωπος δολοφονείται και η παλιά ισχυρή παρέα επανασυνδέεται.

The Karate Kid Part II -ΚαράτεΚιντ 2. Ο Daniel και ο δάσκαλός του Miyagi βρίσκονται στην Οκινάουα σε ένα διαφορετικό ταξίδι γνώσης.

The Karate Kid Part III -ΚαράτεΚιντ 3. O Daniel επιστρέφει από την Οκινάουα, ελπίζοντας για μια ήρεμη ζωή δουλεύοντας δίπλα στο σοφό κύριο Miyagi. Αντί γι' αυτό όμως, ο Ντάνιελ εκβιάζεται να διαγωνιστεί πάλι ενάντια στον παλιό του αντίπαλο.


Διαθέσιμα αποκλειστικά στο Vodafone TV, το «Σπίτι της ΗΒΟ στην Ελλάδα».
Ανακάλυψε περισσότερα για τις προτάσεις του μήνα από το Vodafone TV για να παρακολουθήσεις ό,τι θες, τη στιγμή που το θες!

Info
Το περιεχόμενο του Vodafone TV ανανεώνεται κάθε μήνα με τις σημαντικότερες πρεμιέρες, με αποκλειστικές νέες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ που θα συζητηθούν και πολλές ακόμη επιλογές, για να τις παρακολουθήσουμε τη στιγμή που το θέλουμε.

Απόκτησε πρόσβαση σε όλο το δημοφιλές περιεχόμενο, εύκολα και γρήγορα και χωρίς χρήση αποκωδικοποιητή, με άμεση online ενεργοποίηση στο Vodafone.gr και απόλαυσε 1 μήνα δωρεάν δοκιμή χωρίς δέσμευση συμβολαίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης