«BackBeat Beatles»: Τα θρυλικά «Σκαθάρια» προσγειώνονται στην Αθήνα - Βίντεο

«BackBeat Beatles»: Τα θρυλικά «Σκαθάρια» προσγειώνονται στην Αθήνα - Βίντεο

Η διεθνώς επιτυχημένη μουσική παράσταση - αφιέρωμα στους Μπιτλς παρουσιάζεται τον Οκτώβριο στο Christmas Theater

Beatles_Christmas_Theater
Η καλύτερη και πλέον πολυσυζητημένη μουσική παράσταση – αφιέρωμα στους Μπιτλς, το « BackBeat Beatles», έρχεται στην Αθήνα. Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, στο Christmas Theater στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου θα πλημμυρίσει με τους ρυθμούς και τις μελωδίες των θρυλικών σκαθαριών μεταφέροντας το κοινό σε παλιές, νοσταλγικές εποχές.
Back Beat  BEATLES


Εμπνευστής και δημιουργός της παράστασης είναι ο ηθοποιός και μουσικός Κρις Ο' Νιλ (Chris O'Neill) που συμμετείχε στην βραβευμένη με BAFTA ταινία «BackBeat» με θέμα τη ζωή των Beatles πριν γίνουν διάσημοι, και στην οποία ενσάρκωνε τον Τζορτζ Χάρισον.

Η BackBeat Beatles tribute band κατάφερε να γίνει διάσημη σε όλον τον κόσμο ενώ μαζί της έχουν εμφανιστεί διάσημα ονόματα όπως οι Take That, Robbie Williams, η Shirley Bassey, οι Spandau Ballet αλλά και η Liverpool Philharmonic Orchestra. Έδρα του συγκροτήματος είναι φυσικά το Λίβερπουλ, εκεί, που το 1959 δημιουργήθηκαν τα θρυλικά «σκαθάρια», και αυτή η καταγωγή τους κάνει τον ήχο, τα φωνητικά τους αλλά και τη σπιρτάδα και το χιούμορ τους πολύ πιο αυθεντικά.

Η μοναδικότητά τους είναι η δύναμη που έχουν να μας μεταφέρουν στην δεκαετία του '60 με μοναδικά κοστούμια της εποχής αλλά και τις υπέροχες φωνές και την εκπληκτική ομοιότητα με την αυθεντική μπάντα. Στην παράσταση βλέπουμε και μοναδικές προβολές βασισμένες σε συλλεκτικό οπτικό υλικό.

Κλείσιμο
Η παράσταση ακολουθεί το διάσημο συγκρότημα σε όλες τις φάσεις της καριέρας του και μας θυμίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του από το «Yesterday» και το«Let It Be»μέχρι το «Love Me Do» και το «Help». Παρακολουθούμε την καριέρα τους που άρχισε να εξελίσσεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα από τον Ιανουάριο του 1963 όταν κυκλοφόρησε το δεύτερο single «Please Please Me» και έφτασε στο Νο 1 του βρετανικού τοπ. Το πρώτο τους άλμπουμ με τον ίδιο τίτλο έμεινε για 30 εβδομάδες στο Νο 1 της Αγγλίας, για να αντικατασταθεί το 1964 από το «With The Beatles», που έμεινε στην κορυφή για 22 εβδομάδες.

Με την κυκλοφορία του άλμπουμ τους «With The Beatles» καθιερώθηκαν όροι όπως «Merseybeat» (για τη μουσική τους) και «Beatlemania» (για την υστερία που προκαλούσαν, ειδικά στο γυναικείο πληθυσμό). Έπαιζαν πλέον στα μεγάλα venues του Λονδίνου όπως το Royal Albert Hall και το Palladium, εμφανίζονταν στο εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο και το Νοέμβριο του 1963 έπαιξαν για τη βασιλική οικογένεια, αποδεκτοί πλέον από το κατεστημένο κι έχοντας γεφυρώσει το... «χάσμα των γενεών».
Η «Beatlemania» εξαπλώθηκε μετά την Ευρώπη και στην Αμερική. Και όταν έφτασαν στη Νέα Υόρκη, στις 7 Φεβρουαρίου του 1964, τους περίμεναν στο αεροδρόμιο χιλιάδες θαυμάστριες και θαυμαστές και εκεί διαδραματίστηκαν σκηνές υστερίες που έγραψαν ιστορία και οι οποίες συνεχίστηκαν και στο ξενοδοχείο Plaza που διέμεναν.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης