Καθολική είναι η παρουσία της Hyundai στην έκθεση αυτοκινήτου του
Detroit αφού εκτός από εντυπωσιακά concept cars αποκαλύφθηκε εν τέλει το
Veloster που θα μπει στην παραγωγή. Οι πωλήσεις του στην ευρωπαϊκή
αγορά θα ξεκινήσουν τέλη του έτους ενώ η πρεμιέρα του στη γηραιά ήπειρο
θα γίνει στο σαλόνι της Γενεύης.
Καθολική είναι η παρουσία της Hyundai στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit αφού εκτός από εντυπωσιακά concept cars αποκαλύφθηκε εν τέλει το Veloster που θα μπει στην παραγωγή. Οι πωλήσεις του στην ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσουν τέλη του έτους ενώ η πρεμιέρα του στη γηραιά ήπειρο θα γίνει στο σαλόνι της Γενεύης.
Το Veloster είναι ένα κουπέ μοντέλο που τοποθετείται απέναντι στα αντίπαλα Honda CR-Z, Renault Megane Coupe, Opel Astra GTS, Peugeot RCZ, VW Scirocco κ.α. ενώ σχεδιαστικά θα έλεγε κανείς πως το αμάξωμα του προσεγγίζει περισσότερο την αισθητική του γάλλου ανταγωνιστή. Επίσης, το αμάξωμα μήκος 4,22 m και πλάτους 1,79 m έχει μία ξεχωριστή ιδιαιτερότητα αφού είναι διάταξης 2+1.
Με απλά λόγια εκτός από τις δύο εμπρός πόρτες οι Κορεάτες για λόγους πρακτικότητας τοποθέτησαν και μία ακόμη πίσω πόρτα από την μεριά του συνοδηγού. Σύμφωνα με την εταιρία η επιπλέον πόρτα δεν αλλοιώνει τον κουπέ χαρακτήρα του αυτοκινήτου και ευνοεί τον τομέα της πρακτικότητας. Στο εσωτερικό επικρατεί η πιο πρόσφατη άποψη της κορεατικής εταιρίας με τον μπλε φωτισμό να κυριαρχεί δημιουργώντας μία lounge ατμόσφαιρα.
Κάτω από το καπό υπάρχουν δεδομένες λύσεις όπως ο κινητήρας των 1.6 lt που αποδίδει 138 PS. Είναι υπερτροφοδοτούμενης, άμεσου ψεκασμού και είναι ο ίδιος που κινεί και το πολυαναμενόμενο ix35 (καθώς και το νέο Kia Sportage). Η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων αλλά η είδηση αφορά στο προαιρετικό διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο DCT έξι σχέσεων. Περισσότερα στοιχεία θα γίνουν γνωστά με τον καιρό και έως τότε θαυμάστε το Veloster στο σχετικό βίντεο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»