Hyundai: Μπαίνει σε βαθιά... νερά

Hyundai: Μπαίνει σε βαθιά... νερά

Σε βαθιά νερά μπαίνει η Hyundai, η οποία με τη ναυαρχίδα του στόλου της, που σας αποκαλύπτουμε, θέλει να… πυρπολήσει τους Γερμανούς που στην κατηγορία κάνουν πάρτι!

Hyundai: Μπαίνει σε βαθιά... νερά
Η σειρά «i» της Hyundai επεκτείνεται! Ετσι μετά τα i10, i20, i30 και το αναμενόμενο i40, μέσα στο 2011 θα δούμε και τη ναυαρχίδα της εταιρείας, το i50. Βέβαια η σειρά «i» πλαισιώνετε και με την τετρακίνητη σειρά «ix», με το επερχόμενο (σε λίγες ημέρες) ix35 να την… εγκαινιάζει.
Το i50, παρά τον οικογενειακό του χαρακτήρα, διαθέτει έντονες coupe γραμμές, κάτι που πιστοποιεί ότι το σχεδιαστικό μέλλον της Hyundai θα είναι πολύ σπορτίφ, όπως άλλωστε το είδαμε και στο ix35, το οποίο αν και SUV διαθέτει έντονες σπορ γραμμές. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσαν οι σχεδιαστές της Hyundai στο πίσω μέρος, το οποίο με τα μεγάλα φωτιστικά σώματα (τεχνολογίας LED) και το ιδιαίτερα κεκλιμένο ταμπλό κρύβει τον σεντάν χαρακτήρα του. Είναι εμφανές πως η νέα γενιά των μεγάλων οικογενειακών αυτοκινήτων έχει ιδιαίτερο σχεδιαστικό ενδιαφέρον, όπως το Volvo S60 και το Hyundai i50, τα οποία θα χτυπηθούν εμπορικά.

Το εσωτερικό του, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Hyundai, είναι από τα ευρύχωρα της κατηγορίας, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας υλικά. Ο σχεδιασμός τους είναι ιδιαίτερα μοντέρνος και, όπως είναι φυσικό, βασίζεται σε αυτόν του ix35. Είναι σαφές πως οι άνθρωποι της Hyundai ξέροντας τι έχουν να αντιμετωπίσουν στη συγκεκριμένη κατηγορία που θα... παλέψει το i50 (Volvo, Saab, BMW, Mercedes, Audi) δεν έδωσαν έμφαση τόσο στο κόστος όσο στην ποιότητα του εσωτερικού του αυτοκινήτου τους.

Κλείσιμο


Κινητήρες
Εδώ είναι και το μεγάλο ερώτημα και κυρίως σε ό,τι αφορά τους κινητήρες βενζίνης. Ακολουθώντας το downsizing της εποχής, σίγουρα θα παρουσιαστεί με το νέο turbo κινητήρα των 1,6 lt απόδοσης 140 PS. Με αυτόν τον κινητήρα θέλει να χτυπήσει το Volvo S60, το οποίο από τον Δεκέμβριο θα διατίθεται με τον επίσης turbo 1,6 lt απόδοσης 150 PS. Από εκεί και πέρα πληροφορίες κάνουν λόγω και για έναν 2λιτρο turbo, η απόδοση του οποίου θα ξεπερνάει τους 200 PS. Εφόσον επαληθευτούν, θα είναι ο κινητήρας που θα κοντράρει εμπορικά τον αντίστοιχο TSi του VW γκρουπ. Το νέο i50 αναμένεται στο πρώτο τρίμηνο του 2011…



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης