Seat: Σύντομα με οικογενειακό coupe!

Seat: Σύντομα με οικογενειακό coupe!

Η νέα γενιά των Seat μπορεί σχεδιαστικά να ακολουθήσει το δρόμο που δείχνει το πρωτότυπο IBL που παρουσίασε η εταιρεία στη Φρανκφούρτη. Μιλώντας σχετικά ο πρόεδρος της εταιρείας Τζέιμς Μιούρ τόνισε: «Το IBL δείχνει πως τα 4πορτα κουπέ θα παίξουν το ρόλο τους στη γκάμα της SEAT...

Seat: Σύντομα με οικογενειακό coupe!
Η νέα γενιά των Seat μπορεί σχεδιαστικά να ακολουθήσει το δρόμο που δείχνει το πρωτότυπο IBL που παρουσίασε η εταιρεία στη Φρανκφούρτη.
Μιλώντας σχετικά ο πρόεδρος της εταιρείας Τζέιμς Μιούρ τόνισε: «Το IBL δείχνει πως τα 4πορτα κουπέ θα παίξουν το ρόλο τους στη γκάμα της SEAT.
Το πρωτότυπο δε δείχνει ένα συγκεκριμένο μοντέλο αλλά τη σχεδιαστική τάση της SEAT στο μέλλον. Εκεί θα δούμε σίγουρα ένα νέο μοντέλο της μεσαίας κατηγορίας από τη SEAT».
Tο IBL έχει μήκος 4.67m και φάρδος 1.85m με το μεταξόνιό του να είναι ιδιαίτερα μακρύ (2.71m). Η αιχμηρή πρόσοψη αναμένεται να υιοθετηθεί στα μοντέλα της εταιρείας στο μέλλον.  Μένει να δούμε αν θα διατηρηθούν τα φώτα LED (μόνο) και οι 20αρες ζάντες.
Στο εσωτερικό το αυτοκίνητο είναι αυστηρά 4θεσιο και εξόχως πολυτελές καθότι έχει γίνει χρήση όλων των καινοτομιών που υπάρχουν διαθέσιμες. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για πρωτότυπο σχέδιο και όχι για το τελικό, που θα πάρει ως έχει το δρόμο της παραγωγής.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης