Σε πρώτο πλάνο το νέο Seat Alhambra

Σε πρώτο πλάνο το νέο Seat Alhambra

Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στην αγορά το Alhambra ανανεώνεται ριζικά και προστίθεται στις επιλογές όποιου αναζητά ένα MPV με τεράστιους και αχανείς χώρους. Για όσους δεν το γνωρίζουν το Alhambra είναι το μεγαλύτερο πολυμορφικό μοντέλο της Seat

Σε πρώτο πλάνο το νέο Seat Alhambra
  • Είναι το μεγαλύτερο MPV της ισπανικής εταιρίας
  • Μοιράζεται τα ίδια μηχανικά μέρη με το VW Sharan
  • Προσφέρει αχανείς χώρους μέχρι και για επτά επιβάτες
Κλείσιμο
  • Η γκάμα των κινητήρων αποτελείται από TSI και TDI έως και 200 PS

Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στην αγορά το Alhambra ανανεώνεται ριζικά και προστίθεται στις επιλογές όποιου αναζητά ένα MPV με τεράστιους και αχανείς χώρους. Για όσους δεν το γνωρίζουν το Alhambra είναι το μεγαλύτερο πολυμορφικό μοντέλο της Seat και μοιράζεται τα ίδια μηχανικά μέρη με το «δίδυμο» Sharan της VW που παρουσιάστηκε τον προηγούμενο μήνα στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Σχεδιαστικά υπάρχουν βασικά στοιχεία που μαρτυρούν την προέλευση του Alhambra που σε μήκος φτάνει τα 4,85 m και είναι 22 cm μακρύτερο από το απερχόμενο μοντέλο. Οι πλαϊνές πόρτες είναι ηλεκτρικά συρόμενες ενώ στο εσωτερικό υπάρχει και 3η σειρά καθισμάτων προσφέροντας συνολικά χώρους για 7 επιβάτες. Η γκάμα των κινητήρων αποτελείται από TSI και TDI επιλογές. Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο TSI εκδόσεις με 150 και 200 PS ενώ οι εκδόσεις 2.0 TDI αποδίδουν 140 και 170 PS.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης