Η απάντηση της Brabus στην SLK AMG

Η απάντηση της Brabus στην SLK AMG

Η Mercedes SLK AMG είναι γεγονός! Δε θα μπορούσε όμως να μην «απαντηθεί» από την άλλη εταιρεία βελτιώσεων της Γερμανικής φίρμας! Η SLK Brabus λοιπόν διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα αεροδυναμικά βοηθήματα τα οποία κολακεύουν την εμφάνισή του και αναδεικνύουν το δυναμισμό του. Πέρα από την εμφάνιση...

Η απάντηση της Brabus στην SLK AMG
Η Mercedes SLK AMG είναι γεγονός! Δε θα μπορούσε όμως να μην «απαντηθεί» από την άλλη εταιρεία βελτιώσεων της Γερμανικής φίρμας…
Η SLK Brabus λοιπόν διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα αεροδυναμικά βοηθήματα τα οποία κολακεύουν την εμφάνισή του και αναδεικνύουν το δυναμισμό του. Πέρα από την εμφάνιση τα εν λόγω βοηθήματα βελτιώνουν και την αεροδυναμική απόδοση του σχήματος.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η προσθήκη διαχύτη ενώ την σπορ εικόνα ολοκληρώνουν οι μοναδικής σχεδίασης ζάντες σε διαστάσεις από 17 έως 20 ίντσες. Η Brabus πάντως συνιστά τη χρήση ελαστικών 235/30/20 εμπρός και 275/25/20 πίσω. Υπολογίστε βέβαια ότι τέτοιου είδους διαστάσεις ελαστικών ενέχουν σοβαρούς συμβιβασμούς στο τομέα της άνεσης ειδικά στους ελληνικούς δρόμους.

Η Brabus προσφέρει και τα ανάλογα ελατήρια για τα εν λόγω ελαστικά τα οποία χαμηλώνουν το αμάξωμα κατά 30mm. Όσον αφορά στον κινητήρα ο 1.8lt ανάλογα την έκδοση μπορεί να αναβαθμιστεί κερδίζοντας σε δύναμη από 26PS (σ.σ: η έκδοση των 184 PS φτάνει τα 210PS) έως και 36PS για την 250CGI φτάνοντας τα 240PS.

Το πακέτο ολοκληρώνεται με την αντίστοιχη εξάτμιση ενώ η έξτρα απόδοση του κινητήρα είναι διαθέσιμη μόνο όταν οι παράμετροι λειτουργίας του (θερμοκρασία νερού – λαδιού) είναι στο σύνηθες.

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης