Αποκάλυψη: To ταχύτερο ανοιχτό Golf όλων των εποχών!

Αποκάλυψη: To ταχύτερο ανοιχτό Golf όλων των εποχών!

Το πρωτότυπο Volkswagen Golf R Cabriolet είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται στην εκδήλωση GTI-Wörthersee 2011 που διεξάγεται στην Αυστρία. Το εντυπωσιακό μοντέλο βασίζεται φυσικά στο κλειστό Golf R και φοράει τον ίδιο κινητήρα 2,0 lt με απόδοση...

Αποκάλυψη: To ταχύτερο ανοιχτό Golf όλων των εποχών!
Το πρωτότυπο Volkswagen Golf R Cabriolet είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται στην εκδήλωση GTI-Wörthersee 2011 που διεξάγεται στην Αυστρία. Το εντυπωσιακό μοντέλο βασίζεται φυσικά στο κλειστό Golf R και φοράει τον ίδιο κινητήρα 2,0 lt με απόδοση 270 PS και μέγιστη ροπή 35,7 kgm στις 2.500 rpm. Για τα 0-100 km/h χρειάζεται «λιγότερα από έξι δευτερόλεπτα» και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 250 km/h.

Φυσικά το πρωτότυπο Golf R Cabriolet έχει σπορ χαμηλωμένη κατά 25 mm ανάρτηση, σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης (με μπλε δαγκάνες με το σήμα «R»), καθώς και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.
Σχεδιαστικά το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από το επιθετικό εμπρός μέρος, τις πλαϊνές ποδιές και τη διπλή απόληξη της εξάτμισης. Το εσωτερικό είναι ντυμένο με δέρμα Nappa κι έχει λεπτομέρειες από piano black και ανθρακονήματα.

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης