Κουπέ και κάμπριο το νέο VW Passat;

Κουπέ και κάμπριο το νέο VW Passat;

Σύμφωνα με πληροφορίες του γερμανικού Τύπου η VW εξετάζει το ενδεχόμενο να εισάγει στη γκάμα του νέου Passat που θα δούμε σε περίπου δύο χρόνια κουπέ και κάμπριο εκδόσεις. Και οι δύο σπορ εκδόσεις του Passat θα τοποθετούνται κάτω από το A5...

Κουπέ και κάμπριο το νέο VW Passat;
Σύμφωνα με πληροφορίες του γερμανικού Τύπου η VW εξετάζει το ενδεχόμενο να εισάγει στη γκάμα του νέου Passat που θα δούμε σε περίπου δύο χρόνια κουπέ και κάμπριο εκδόσεις. Και οι δύο σπορ εκδόσεις του Passat θα τοποθετούνται κάτω από το A5 και αν τελικά δοθεί το πράσινο φως τότε εικάζεται πως το κάμπριο θα αντικαταστήσει το Eos και το κουπέ θα αποτελέσει την απάντηση της VW απέναντι στις αντίστοιχες εκδόσεις των BMW 3 και Mercedes-Benz C-Class.
Σχεδιαστικά, το νέο Passat θα έχει έντονα επιθετική σχεδίαση ενώ θα εξοπλίζεται με νέους γενιάς TSI και TDI κινητήρες. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα σε φόρουμ που έγινε στη Βιέννη παρουσιάστηκε ο νέος κινητήρας 1.8 TFSI ο οποίος συνδυάζει άμεσο και έμμεσο ψεκασμό, μία τεχνολογία που χρησιμοποίησε πρώτη η Toyota (Lexus).


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης