Nissan GT-R με 568 ίππους!

Nissan GT-R με 568 ίππους!

Σύντομα η παραγωγή του GT-R θα ολοκληρώσει τον κύκλο της αλλά η Nissan δεν πτοείται και ανακοίνωσε μία νέα έκδοση της γενιάς R35 GT-R. Η νέα βελτίωση αφορά κυρίως στα μηχανικά μέρη και την αύξηση της απόδοσης του V6 τω 3,8 lt. Συγκεκριμένα...

Nissan GT-R με 568 ίππους!
Σύντομα η παραγωγή του GT-R θα ολοκληρώσει τον κύκλο της αλλά η Nissan δεν πτοείται και ανακοίνωσε μία νέα έκδοση της γενιάς R35 GT-R. Η νέα βελτίωση αφορά κυρίως στα μηχανικά μέρη και την αύξηση της απόδοσης του V6 τω 3,8 lt. Συγκεκριμένα, το μοτέρ στη νέα έκδοση θα αποδίδει 30 PS περισσότερους με την συνολική απόδοση να φτάνει τους 568 PS και την ροπή τα 66,1 kgm.

Συν τοις άλλοις αναμένεται μία επιπλέον έκδοση Spec-R η οποία θα διαθέτει διάφορες βελτιώσεις ενώ θα είναι ελαφρύτερη κατά 30-40 kg ενώ το ειδικό «βάρος» του αυτοκινήτου θα υπογράφει ένα χρυσό κάλυμμα της μηχανής (αντί του κόκκινου που έχει η έκδοση Spec-V). Την εξέλιξη των πανίσχυρων εκδόσεων του GT-R καθυστέρησε ο καταστροφικός σεισμός στην Ιαπωνία και οι δοκιμές έχουν μετατοπιστεί για το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης