Aυτή είναι η νέα BMW Σειρά 8

Aυτή είναι η νέα BMW Σειρά 8

Η BMW δίνει στη δημοσιότητα τις επίσημες εικόνες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μεγάλου κουπέ μοντέλου της. Ας γνωρίσουμε τη νέα Σειρά 8.

bmw-8-series-2018

Η Σειρά 8 τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας της γερμανικής φίρμας, λανσάροντας ταυτόχρονα μια νέα και πιο δυναμική σχεδιαστική γλώσσα για την BMW.

Mε μήκος 4.843 χλστ. & μεταξόνιο 2.882 χλστ., η νέα 8άρα εντυπωσιάζει με την πληθωρική της εμφάνιση. Στο εμπρόσθιο μέρος συναντούμε μια μεγάλη μάσκα, το μυώδες καπό και τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα. Παράλληλα, τα «κοψίματα» στο κάτω μέρος των φτερών, η κεκλιμένη οροφή από Carbon, αλλά και πίσω μέρος με τα πολλά φουσκώματα συνθέτουν ένα από τα πιο σπορτιφ αμαξώματα που έχει παρουσιάσει η βαυαρική φίρμα στην ιστορία της.

Κλείσιμο

 

Στο εσωτερικό τώρα, οι υψηλές δόσεις πολυτέλειας συνδυάζονται με high tech στοιχεία. Έτσι, εκτός των πολλών τεχνολογιών άνεσης-ασφάλειας-συνδεσιμότητας, βρίσκουμε έναν εντελώς νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μια οθόνη αφής στο κέντρο 10,25 ιντσών. Οι άνθρωποι της εταιρείας υπόσχονται αυξημένη ευρυχωρία και το πορτ μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 420 λίτρων.  

 

Αρχικά η Σειρά 8 θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις κινητήρων. Στην περίπτωση της M850i xDrive έκδοση έχει τοποθετηθεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 Twin-Turbo κινητήρα χωρητικότητας 4.4lt ( 530 άλογα, 750 Nm ροπής στις 1.800 rpm & 0-100 σε 3,7 sec). Eπίσης, η κίνηση μεταφέρεται μόνιμα στους 4 τροχούς μέσω στάνταρ αυτόματου κιβωτίου.

 

Στο λανσάρισμα η νέα 8άρα coupe θα προσφέρεται και στην έκδοση 840d xDrive, με τον 3λιτρο turbo-diesel κινητήρα απόδοσης 320 αλόγων και 670 Νm ροπής στις 1.750 στροφές. Τα 0-100 ολοκληρώνεται σε λιγότερα από πέντε δευτερόλεπτα.

 

Οι πωλήσεις της BMW 8-Series Coupe στην ευρωπαϊκή αγορά θα αρχίσουν τον προσεχή Νοέμβριο.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης