Επένδυση μαμούθ 62,4 δισ. ευρώ από την VW

Επένδυση μαμούθ 62,4 δισ. ευρώ από την VW

Λεφτά υπάρχουν, αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζουμε δεν βρίσκονται και ούτε πρόκειται να έρθουν στην Ελλάδα… Το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου Volkswagen ενέκρινε γιγαντιαία επένδυση ύψους 62,4 δισεκατομμυρίων ευρώ για την επόμενη 5ετία...

Τεν Κάτε: Σχεδιάζει να αφήσει στον πάγκο Σισέ και Νίνη
Επένδυση μαμούθ 62,4 δισ. ευρώ από την VW
Λεφτά υπάρχουν, αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζουμε δεν βρίσκονται και ούτε πρόκειται να έρθουν στην Ελλάδα… Το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου Volkswagen ενέκρινε γιγαντιαία επένδυση ύψους 62,4 δισεκατομμυρίων ευρώ για την επόμενη 5ετία! Οι Γερμανοί έχουν βάλει πλώρη να γίνουν η πρώτη σε πωλήσεις αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου μέχρι το 2018…
Το αστρονομικό ποσό που θα επενδύσουν θα δαπανηθεί για τη βελτίωση των μονάδων παραγωγής τους, την ανάπτυξη νέων μοντέλων και τη δημιουργία νέων εργοστασίων.
Επίσης, οι θυγατρικές της VW στην Κίνα θα επενδύσουν άλλα 14 δισ. δολάρια στη χώρα που πλέον αποτελεί τη μεγαλύτερη αγορά της εταιρίας.
Οι άνθρωποι της Volkswagen ευελπιστούν ότι μέχρι το 2018 οι εννέα εταιρίες που ανήκουν στον όμιλο θα έχουν συνολικές πωλήσεις άνω των 10 εκατ. μονάδων, από τις 7,2 εκατ. μονάδες που πούλησαν το 2010.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης