Γιορτάζει η Ιταλία και μαζί της η Fiat!

Γιορτάζει η Ιταλία και μαζί της η Fiat!

Οι Ιταλοί γιορτάζουν την επέτειο των 150 ετών από την ενοποίησή της και η Fiat το γιορτάζει ανάλογα. Αλλωστε η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία εθνική υπόθεση για τους γείτονές μας… Το Abarth 500 Cabrio Italia λοιπόν είναι ένα νέο ειδικό μοντέλο αφιερωμένο στα 150 χρόνια της Ιταλικής Δημοκρατίας....

Γιορτάζει η Ιταλία και μαζί της η Fiat!
Οι Ιταλοί γιορτάζουν την επέτειο των 150 ετών από την ενοποίησή της και η Fiat το γιορτάζει ανάλογα. Αλλωστε η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία εθνική υπόθεση για τους γείτονές μας…
Το Abarth 500 Cabrio Italia λοιπόν είναι ένα νέο ειδικό μοντέλο αφιερωμένο στα 150 χρόνια της Ιταλικής Δημοκρατίας. Διαθέτει ηλεκτρική μαύρη οροφή και φιμέ πίσω παράθυρα και λανσάρεται σε ένα ειδικό Blue Abu Dhabi χρώμα που αποτελεί φόρο τιμής στο ιταλικό design.

Το αυτοκίνητο αμέσως μετά την  πρεμιέρα του στη Φρανκφούρτη θα ακολουθήσει για 1.500km τον Γύρο Ιταλίας 2011 που αναβιώνει 110 χρόνια μετά για τον εορτασμό 150 ετών από την ένωση της Ιταλίας.
Κλείσιμο
Το ειδικό αυτό μοντέλο της Abarth ξεχωρίζει από το χρωμιωμένο λογότυπο «500 Cabrio Italia». Θα κατασκευαστούν 150 μοντέλα με τον 1,4 Turbo T-Jet κινητήρα, που αποδίδει 160 PS και 23.5kgm. Η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 200km/h ενώ για την επιτάχυνση από στάση μέχρι τα 100km/h απαιτούνται 7.4 sec.

Το ειδικό αυτό μοντέλο της Abarth είναι εφοδιασμένο με το κιτ φρένων «esseesse», που αποτελείται από διάτρητους/αεριζόμενους δίσκους και κίτρινες 4πίστονες δαγκάνες της Brembo. Οι 10κτινες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών έχουν απόχρωση μαγνησιού και λάμψη διαμαντιού.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης