Προσθιοκίνητη η νέα BMW Z2

Προσθιοκίνητη η νέα BMW Z2

Σύμφωνα με νέες αναφορές στον βρετανικό Τύπο η πολυαναμενόμενη BMW Z2 θα είναι προσθιοκίνητη! Σίγουρα, οι φανατικοί της γερμανικής εταιρίας θα απογοητεύονται στην ιδέα και μόνο ενός roadster με το σήμα της γαλανόλευκης προπέλας και την ισχύ...

Προσθιοκίνητη η νέα BMW Z2
Σύμφωνα με νέες αναφορές στον βρετανικό Τύπο η πολυαναμενόμενη BMW Z2 θα είναι προσθιοκίνητη! Σίγουρα, οι φανατικοί της γερμανικής εταιρίας θα απογοητεύονται στην ιδέα και μόνο ενός roadster με το σήμα της γαλανόλευκης προπέλας και την ισχύ να μεταφέρεται στον εμπρός άξονα. Ωστόσο, στο πλαίσιο της οικονομίας κλίμακας όλα είναι πιθανά και η Z2 ίσως να βασιστεί στη προσθιοκίνητη πλατφόρμα με τον κωδικό «UKL1» στην οποία θα βασιστούν άλλα μοντέλα της BMW.
Την Ζ2 θα την δούμε σε κουπέ και κάμπριο έκδοση κυρίως με δίλιτρους turbo κινητήρες με την απόδοση να κυμαίνεται από 170 έως 272 PS. Για να σωπάσουν οι… αντιρρησίες μπορεί εναλλακτικά να υπάρξει σύστημα τετρακίνησης αλλά όλα αυτά θα ισχύσουν αν οι ιθύνοντες της εταιρίας θελήσουν να λανσάρου την Z2 το 2014 απατώντας στην Alfa Romeo 4C. Βέβαια, υπάρχει και το εναλλακτικό σενάριο της μετάθεσης του λανσαρίσματος για το 2015 ή 2016 ώστε να χρησιμοποιηθεί η πισωκίνητη πλατφόρμα της επερχόμενης σειράς 2.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης