Το νέο crossover VW Nivus

Το νέο crossover VW Nivus

Η Volkswagen φέρνει στην παραγωγή το νέο της κόμπακτ διαστάσεων crossover μοντέλο της Nivus, που θα αποτελέσει "αιχμή του δόρατος" για την αγορά της Ν. Αμερικής.

191206125419_vw-nivus-chariatis1000a
Παράλληλα με το όνομα, ο Γερμανός κατασκευαστής έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser βίντεο σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο. Από τις πρώτες εικόνες μπορούμε να συμπεράνουμε ότι θα διαθέτει ουσιαστικά τις ίδιες διαστάσεις και μεταξόνιο (2.560 mm), με το Polo, αλλά έχοντας μεγαλύτερο πίσω μέρος, με σκοπό να αυξηθεί η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ. Σχεδιαστικά ακολουθείται η κουπέ προσέγγιση της οροφής, ενώ σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, το Nivus θα διατίθεται αποκλειστικά με τον τρικύλινδρο 1.0 TSI κινητήρα, θα είναι προσθιοκίνητο, ενώ η ισχύς του θα φτάνει τους 115 PS και θα συνδυάζεται, είτε με χειροκίνητο, είτε με αυτόματο κιβώτιο, αμφότερα έξι σχέσεων.
Το VW Nivus σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στη Βραζιλία, ενώ η παραγωγή του θα ξεκινήσει μετά το πρώτο εξάμηνο του 2020. Αρχικά θα διατεθεί στην αγορά της Ν. Αμερικής, ενώ το 2021 αναμένεται να λανσαριστεί και στην Ευρώπη. Τέλος, οι τιμές του θα ξεκινούν κοντά στις €16.000 (στην αγορά της Βραζιλίας).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης