Νέο Range Rover Crossover

Νέο Range Rover Crossover

Για το 2021 έχει τοποθετηθεί χρονικά ηβ επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου της Range Rover με την ονομασία Crossover. Το νέο αυτό μοντέλο, θα διατεθεί σε εκδόσεις αμιγώς ηλεκτρικές, plug-in υβριδικές αλλά και mild hybrid.

Range_Crossover_boi_2

Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες γύρω από το επόμενο μοντέλο, πέραν του ότι θα παρουσιαστεί το  2021 και θα βασίζεται στην πλατφόρμα MLA. Σε αυτή που θα βασίζονται όλα τα μοντέλα της μάρκας στο μέλλον, με τις υβριδικές (mild και plug-in) και τις ηλεκτρικές τους εκδόσεις. Από τις πρώτες πληροφορίες που κυκλοφορούν και έχουν να κάνουν με την εμφάνιση του μοντέλου, έχει προκύψει και η πρώτη ψηφιακή απεικόνιση από τον γνωστό για τη δραστηριοποίησή του στον τομέα, Φινλανδό Avarvarii.


Σε ότι έχει να κάνει με τα μηχανικά μέρη του Range Rover Crossover, πέραν της πλατφόρμας που αναφέραμε, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο ως επιβεβαιωμένη πληροφορία. Προφανώς το μοντέλο θα «μοιράζεται» μηχανικά μέρη με τα υπόλοιπα μοντέλα που θα διατίθενται σε εκδόσεις mild hybrid, plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτρικές. Από τη μέχρι τώρα ανάλυση των δεδομένων αναφορικά με το αυτοκίνητο, η τετρακίνηση θα βασίζεται στην ύπαρξη ενός ηλεκτροκινητήρα ανά άξονα και η ηλεκτρική αυτονομία θα είναι κοντά στα 480 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης