Νέα έκδοση για τα Volvo EC40, EX40 και XC40

Νέα έκδοση για τα Volvo EC40, EX40 και XC40

Η Volvo ανακοίνωσε πως μέσα στους επόμενους μήνες θα λανσαριστεί μία νέα έκδοση για τα μοντέλα EC40, EX40 και XC40.

240319115129_volvo-40-series-bla

Σύμφωνα με τη Volvo, η έκδοση Black Edition θα παρουσιάζει ένα αμάξωμα, το οποίο θα είναι σε απόχρωση μεταλλικού μαύρου (Onyx Black), με την οροφή, το πλαίσιο των παραθύρων και τους καθρέφτες να ξεχωρίζουν λόγω της πιο γυαλιστερής επιφάνειας.

Η γρίλια στη μάσκα έχει την ίδια ακριβώς απόχρωση μαύρου και συνοδεύεται από το επίσης μαυρισμένο σήμα της εταιρείας. Το ίδιο συμβαίνει και στο πίσω μέρος, με την ονομασία του μοντέλου.

Οι τροχοί αποτελούνται από ζάντες 20 ιντσών με σχεδίαση πέντε διπλών ακτίνων και χρώμα μεταλλικού μαύρου. Δεν αλλάζει κάτι σημαντικά στο εσωτερικό, το οποίο ακολουθεί το υπόλοιπο σύνολο, συνοδεύοντάς το ιδανικά για να υποστηριχθεί η ονομασία Black Edition.

Η Volvo ανακοίνωσε, ότι στη συγκεκριμένη έκδοση θα περιλαμβάνει και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα που θα συγκρατούν στη «μνήμη» τις προτιμήσεις οδηγού και συνοδηγού.

Ο υπόλοιπος εξοπλισμός των EC40, EX40 και XC40 Black Edition θα είναι πολύ πλούσιος, καθώς όλα θα είναι βασισμένα στις εκδόσεις Plus και Ultimate του εκάστοτε μοντέλου.
Κλείσιμο

Η Volvo αναφέρει ότι οι επίδοξοι αγοραστές μπορούν να συνδυάσουν την έκδοση Black Edition με οποιοδήποτε κινητήριο σύνολο που διατίθεται. Μόνη εξαίρεση θα αποτελέσει το EX40 που θα είναι διαθέσιμο μόνο με τα χαρακτηριστικά της έκδοσης Plus, δηλαδή με τον έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 238 ίππων.

Σύμφωνα με τη σουηδική εταιρεία, η παραγωγή των μοντέλων της σειράς 40 στην έκδοση Black Edition θα ξεκινήσει μέσα στο Απρίλιο, με τις πρώτες μονάδες να παρουσιάζονται στην Ευρώπη εντός του 2024.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης