Η Audi ανανεώνει το Q7

Η Audi ανανεώνει το Q7

Θέλοντας να κρατήσει ανταγωνιστικό το Q7, η Audi βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης του SUV μοντέλου της.

AudiQ7_1

Το Audi Q7, που αποτελεί και το μεγαλύτερο σε διαστάσεις μοντέλο στην γκάμα των SUV της γερμανικής εταιρείας, ήδη βρίσκεται στις αγορές από το 2015, με την ανανεωμένη γενιά του να παρουσιάζεται το 2019.

Τώρα, όπως όλα δείχνουν, η Audi θέλει να παρατείνει λίγο ακόμα τη διάθεσή του στις αγορές και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μία 2η ανανέωση, που θα το κρατήσει στο προσκήνιο της κατηγορίας για μερικά ακόμα χρόνια.

Με λίγο μικρότερη μάσκα σε σχέση με αυτή του υπάρχοντος Q7, αλλά μεγαλύτερο άνοιγμα στον εμπρός προφυλακτήρα, νέους προβολείς με διαφορετικό οπτικό αποτύπωμα και λίγο διαφοροποιημένα φτερά εμπρός και καπό, για να υποστηρίζεται το νέο σύνολο, η νέα έκδοση του Q7 δεν θα αργήσει να κάνει επισήμως την εμφάνισή της.

Οι υπόλοιπες διαφοροποιήσεις, ίσως να αφορούν κάποιες νέας σχεδίασης ζάντες με διάμετρο από 19 ίντσες και πάνω. Στο πίσω μέρος, νέα αναμένεται να είναι και τα φωτιστικά σώματα, όπως και η διαμόρφωση του προφυλακτήρα με τον έντονο διαχύτη. 

Στην καμπίνα σίγουρα θα δούμε μια ανανεωμένη έκδοση του συστήματος πολυμέσων, με το οποίο θα υπάρχει έλεγχος και σε μια σειρά περισσότερων παραμετροποιήσεων που θα έχουν να κάνουν με την άνεση των επιβατών.

Μιλώντας για τα μηχανολογικά μέρη, το μόνο που μπορούμε να εικάσουμε είναι πως θα υπάρχουν και αναβαθμισμένα κινητήρια σύνολα, με καλύτερα χαρακτηριστικά σε ότι έχει να κάνει με τη φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης