Σημαντικές πρεμιέρες της Renault στο Παρίσι

Σημαντικές πρεμιέρες της Renault στο Παρίσι

Η Renault φιλοδοξεί να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας στη φετινή έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι παρουσιάζοντας τη νέα γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων της.

Renault_Paris__2_
Όχι μια ούτε δύο αλλά τουλάχιστον έξι πρεμιέρες ετοιμάζει η Renault για την Έκθεση Αυτοκινήτου Παρισιού μεταξύ των οποίων θα είναι τα Renault 4 και 5.
Από τα μοντέλα της Renault που περιμένουμε να δούμε στο Παρίσι, το πιο ενδιαφέρον θα είναι πιθανότατα το ρετρό Renault 4, καθώς και η νεανική προσέγγιση του ηλεκτρικού Renault 5. Από εκεί και πέρα περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τόσο το αμιγώς ηλεκτρικό Kangoo E-Tech, όσο και το πρωτότυπο –που δεν έχει ακόμα όνομα- της Alpine, μέσω του οποίου θα έχουμε τη δυνατότητα να «δούμε» το μέλλον της ξεχωριστής αυτής μάρκας.
Αναφορικά με το Renault 4, αυτό που ξέρουμε είναι πως θα έχει επιβατικές και επαγγελματικές εκδόσεις, με crossover αμάξωμα και θα πλασάρεται ως το μεγαλύτερο και πιο πρακτικό «αδελφό» μοντέλο προς το supermini Renault 5. Από την άλλη, η επιβατική έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού Renault Kangoo E-Tech, θα κάνει το ντεμπούτο της στην τελική μορφή που θα δούμε και στην παραγωγή.

Στο χώρο της Renault στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, θα υπάρχει επίσης και το crossover Megane E-Tech, καθώς επίσης και το υβριδικό SUV, Austral E-Tech με το οποίο η Renault θα αντικαταστήσει το Kadjar στη γκάμα των μοντέλων της. Όσο για την Alpine, η μάρκα επιδόσεων του Ομίλου Renault, θα λανσάρει ένα ολοκαίνουργιο πρωτότυπο «που ενσαρκώνει το μέλλον των μοντέλων και της σπορ στρατηγικής της». Το νέο αυτό πρωτότυπο, σε πρώτη φάση θα μας «συστήσει» τη νέα σχεδιαστική γλώσσα που θα ακολουθεί η Alpine με τα επερχόμενα μοντέλα της.
Κλείσιμο
Θα μάθουμε περισσότερα για τα έξι νέα λανσαρίσματα στις 17 Οκτωβρίου, όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Renault, Luca de Meo, παραθέσει συνέντευξη Τύπου στο περίπτερο της Renault, την πρώτη μέρα της Έκθεσης στο Παρίσι. Θυμίζουμε πως η 89η Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 17 και 23 Οκτωβρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Porte de Versailles.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης