Φρεσκάρισμα για την Mercedes-AMG GT 4-Door

Φρεσκάρισμα για την Mercedes-AMG GT 4-Door

Με μια διακριτική αισθητική αναβάθμιση και πιο πλούσιο τεχνολογικό ρεπερτόριο θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι κορυφαίες εκδόσεις 63 και 63s της Mercedes-AMG GT 4-Door.

mercedes_amg_gt_4door
Στοχεύοντας στην ενίσχυση του εμπορικού και δυναμικού προφίλ των κορυφαίων μοντέλων της η Mercedes-AMG προχώρησε σε ένα διακριτικό φρεσκάρισμα των Mercedes-AMG GT 63 και 63s 4-Door.
Συγκεκριμένα οι δύο εκδόσεις απέκτησαν μια ελαφρώς πιο premium και δυναμική εμφάνιση με αλλαγές στις εισαγωγές αέρα και την υιοθέτηση πτερυγίων με κάθετη οπτική και όχι οριζόντια όπως ήταν μέχρι πρότινος.

Πλουσιότερη είναι και η χρωματική παλέτα για τις καυτές AMG GT, με τα Arabian Grey, Cashmere White Magno και China Blue να εμπλουτίζουν τη γκάμα, ενώ και στο εσωτερικό συναντά κανείς πλέον εκδόσεις με δέρμα Nappa σε μοτίβο διαμαντιού.
Διακριτικά ανανεωμένος είναι και ο διάκοσμος της καμπίνας ενώ από πλευράς μηχανικών συνόλων δεν υπήρξαν αλλαγές με τον τετράλιτρο V8 να αποδίδει περισσότερους από 580 ίππους στην περίπτωση της… απλής GT 63 και 639 ίππους για την τετράθυρη GT 63 S, η οποία στην έκδοση Performance κατέχει και το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην πίστα του Nurburgring στην κατηγορία executive cars.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης