Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Η Daimler, η μητρική εταιρεία της Mercedes, φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να κάνει άλλη μια κίνηση σε επίπεδο «συνέργειας» μεταξύ κάποιων από τις εταιρείες που είναι κάτω από την ομπρέλα της.
Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα η αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα νέο επιχειρηματικό όμιλο που θα αποτελείται από τις AMG, Maybach και με την G-Class ως έμβλημα, θα λανσάρει κάποιες εξειδικευμένες προτάσεις για ένα αρκετά περιορισμένο σε όγκο κοινό. Μάλιστα, επειδή το project έχει προχωρήσει αρκετά, οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου. Εκπρόσωπος της Daimler δήλωσε σε γερμανικό μέσο, ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα μειώσει το κόστος marketing εντός της εταιρείας και θα ενισχύσει την παρουσία της εταιρείας σε συγκεκριμένες κατηγορίες, όπου έχουν «εκπροσώπηση» τα τρία brands.

Η AMG στο segment των αυτοκινήτων επιδόσεων της Mercedes, η Maybach στην πολυτέλεια που βάζει τον Όμιλο ανταγωνιστικά απέναντι σε μάρκες όπως είναι οι Rolls-Royce και Bentley, ενώ η G-Class «εκπροσωπεί» τη γκάμα των πολυτελών εκτός δρόμου μοντέλων. Η μητρική εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία σχεδιασμού του νέου επιχειρηματικού ομίλου, καθώς και της αξιολόγησης των δυνατοτήτων σε διάφορους τομείς. Όσον αφορά την ηγεσία, αναμένεται ότι ο προϊστάμενος της AMG, Philipp Schiemer, θα αναλάβει την ευθύνη αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.
