Το γκολ των πενήντα εκατομμυρίων ευρώ!
thanasoulas_dionisis

Διονύσης Θανάσουλας

Το γκολ των πενήντα εκατομμυρίων ευρώ!

Μέχρι την Τρίτη το βράδυ ο Φερνάντο Τόρρες είχε ακούσει πάρα πολλά για την παραπαίουσα πορεία του στην Τσέλσι του Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Μέχρι την Τρίτη το βράδυ ο Φερνάντο Τόρρες είχε ακούσει πάρα πολλά για την παραπαίουσα πορεία του στην Τσέλσι του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Σχεδόν «άσφαιρος» για δύο ολόκληρες σαιζόν, είχε δεχθεί δριμεία κριτική, έστω και αν το ταλέντο του δεν αμφισβητήθηκε ποτέ!

Το γιατί σταμάτησε να βρίσκει δίχτυα μόλις έφυγε από την Λίβερπουλ, και αφού ο Αμπράμοβιτς αναγκάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι  στην τσέπη του δίνοντας πενήντα εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρει στην Τσέλσι, είναι κάτι που χρήζει επιστημονικής εξήγησης.

Μόλις όμως έφυγε στο 90΄ του χθεσινού αγώνα πίσω από την σέντρα, μόνος του και με έναν αμυντικό της Μπαρτσελόνα να τον κυνηγάει δέκα μέτρα πίσω, οι πιο πολλοί ήξεραν την κατάληξη της φάσης.

Γιατί μπορεί στην Premier League να μην έλαμψε ποτέ, με εξαίρεση τα χρόνια στο Άνφιλντ, στην Ισπανία όμως και με την Ατλέτικο Μαδρίτης είχε πάντα «πελάτες» την τότε Μπάρτσα!
Κλείσιμο

Με αέρινο στυλ πέρασε τον Βίκτορ Βαλντές σα να μην υπήρχε, και πλάσαρε αργά και ηδονικά την μπάλα στο κενό τέρμα.
Αμέσως μετά γονάτισε και ενώ οι φίλαθλοι της Μπάρτσα στην κερκίδα τον στόλιζαν με διάφορα κοσμητικά επίθετα όπως το εύηχο iho de puta, απόλαυσε την δική του στιγμή.

Μια στιγμή που δεν θύμιζε σε τίποτα αυτή που κάποιοι ισχυρίζονται ότι είχε διαδραματιστεί στο Στάνφορντς Μπριτζ, πριν από λίγους μήνες, όταν έχασε ένα σίγουρο γκολ, από αυτά που δεν έχανε ποτέ παλιά.

Λέγεται ότι μόλις είδε την φάση ο Αμπράμοβιτς γύρισε και είπε σε κάποιον καλεσμένο του την φράση «Γιατί τον αγόρασα;».

Χτες το βράδυ κοιτώντας τον Τόρρες να φεύγει μόνος του μπορεί και να έκλεισε τα μάτια του, περιμένοντας μια νέα καταστροφή, ο Φερνάντο όμως είχε αντίθετη άποψη…         
                





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ