Η ιστορία της ζωής μας

Η ιστορία της ζωής μας

Τα Μπισκότα Παπαδοπούλου κλείνουν 100 χρόνια ζωής. Για κάθε έναν από εμάς είναι τα γενέθλια της σχέσης μας με τις γεύσεις που μας ακολουθούν σταθερά μέσα στο χρόνο

mpiskota_papadopoulou_xr
Είμαστε όλοι ένα μείγμα εμπειριών, παραστάσεων, διδαγμάτων και συναισθημάτων. Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας εξελισσόμαστε βασισμένοι στα μαθήματα της καθημερινότητας, στη γνώση που περνά από γενιά σε γενιά, στις επιλογές που χτίζουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας.

Είμαστε, όμως, όλοι μοναδικοί.

Το μεγάλωμά μας, το σχολείο, το πανεπιστήμιο, οι φιλίες, τα ταξίδια, τα βιβλία μας, το ποδήλατό μας, η αγαπημένη μας ομάδα, τα μπισκότα Παπαδοπούλου και όλα όσα αγαπήσαμε μέσα στο χρόνο συνθέτουν το δικό μας προσωπικό κολάζ. Ένα κολάζ που εξελίσσεται διαρκώς, αλλά και στο οποίο υπάρχουν πάντοτε κάποιες σταθερές αγάπες που μάς ακολουθούν σε αυτό το ταξίδι.

Η εφετινή επέτειος των 100 χρόνων από την ίδρυση της επιχείρησης Παπαδοπούλου θυμίζει σε όλους τις αγαπημένες σειρές προϊόντων με τις οποίες συνεχίζουν να ταυτίζονται γενιές και γενιές. Στην ουσία, όμως, πρόκειται για μια ταύτιση με την ίδια την ιστορία της οικογένειας Παπαδοπούλου που είχε την έμπνευση, το όραμα και την προσήλωση στο σκοπό και στην ποιότητα σε εποχές που πολλές εταιρείες δεν θεωρούσαν αυτονόητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://longform.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης