Διακοπές με το O’ Pari κάνει ο Μάικλ Τζόρνταν – To Mega Yacht με ελληνική υπογραφή

Διακοπές με το O’ Pari κάνει ο Μάικλ Τζόρνταν – To Mega Yacht με ελληνική υπογραφή

Το έχει ναυλώσει έναντι 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων την εβδομάδα και κάνει διακοπές στις δαλματικές ακτές;

MJ_megayacht
Ο θρύλος του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν μαζί με τη σύζυγό του Ιβέτ Πιετό και φίλους κάνει διακοπές στις δαλματικές ακτές με το υπερ πολυτελές Mega yacht Ο’ Pari το οποίο έχει ναυλώσει έναντι 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων την εβδομάδα. Ο Air σύμφωνα με το Forbes έχει περιουσία ύψους 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το O’ Pari αυτό το κόσμημα της ναυπηγικής είναι το αποτέλεσμα της ελληνικής τεχνογνωσίας. Ναυπηγήθηκε μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια στο Πέραμα. Πίσω από το επενδυτικό αυτό εγχείρημα που κρατάει δεκαετίες, ήταν αρχικώς ο καπετάν Πάρης Δράγνης, με την εταιρεία «Golden Yachts» την οποία ίδρυσε το 1996 και στη συνέχεια έγιναν συνοδοιπόροι του, οι γιοί του Γιάννης και Βασίλης.

Το ολοκαίνουργιο Super Yacht, ναυπηγήσεως 2020, έχει μήκος 95 μέτρα. Το συνολικό πλάτος του είναι 13,8 μέτρα με πολύ μεγάλο εσωτερικό ύψος –από κατάστρωμα σε κατάστρωμα είναι 2,9 μέτρα και όγκου 2.700 τόνων, προσφέροντας χώρους και άνεση. Έχει σπορ και φωτεινή εμφάνιση, υψηλές ταχύτητες με μέγιστη τους 21 κόμβους και ταυτόχρονα φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή, διατηρώντας την κατανάλωση καυσίμου στα ελάχιστα δυνατά επίπεδα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης