Αμερικανικές εκλογές: «Αρειανούς και Καναδούς» βλέπει πίσω από τις επιστολικές ψήφους στην Πενσιλβάνια ο Τζουλιάνι

Αμερικανικές εκλογές: «Αρειανούς και Καναδούς» βλέπει πίσω από τις επιστολικές ψήφους στην Πενσιλβάνια ο Τζουλιάνι

Στην Πενσιλβάνια εκτός από τον Τζουλιάνι, βρίσκεται και ο γιος του Αμερικανού προέδρου Έρικ Τραμπ  - Ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ μέσω Twitter έκανε λόγο για «μαζική νοθεία στην πολιτεία»

giuliani
Toν γιο του, Έρικ Τραμπ και τον δικηγόρο του, Ρούντι Τζουλιάνι έστειλε άρον-άρον στην Πενσιλβάνια ο Αμερικανός πρόεδρος, προκειμένου να αμφισβητήσουν ανοιχτά το εκλογικό αποτέλεσμα εγείροντας θέμα εγκυρότητας των επιστολικών ψήφων.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χθες στη Φιλαδέλφεια, ο προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ, όπως και ο γιος του Αμερικανού προέδρου, Έρικ, υποστήριξαν ότι ο πρόεδρος έχει ήδη κερδίσει την πολιτεία.

«Αυτοί που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα μέσω της επιστολικής ψήφου μπορεί να είναι από τον Άρη, τον Καναδά ή κάποιος που ταχυδρόμησε 100 χιλιάδες φακέλους», τόνισε σε ομιλία του από την πολιτεία- κλειδί.

Τον Ρούντι Τζουλιάνι συνοδεύει νομική ομάδα, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Independent».

«Ποιοι κρύβονται πίσω από τις επιστολικές ψήφους; Οι ψηφοφόροι είναι από τον πλανήτη Άρη, τον Καναδά ή κάποιος που έχει ταχυδρομήσει 100 χιλιάδες φακέλους», δήλωσε ο Τζουλιάνι.

Πριν από λίγες ώρες, ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ μέσω Twitter έκανε λόγο για «μαζική νοθεία στην πολιτεία», ισχυριζόμενος ότι οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να «κλέψουν» τις προεδρικές εκλογές του 2020.

«Καθ' οδόν προς τη Φιλαδέλφεια με νομική ομάδα. Μαζική νοθεία», έγραψε ο Τζουλιάνι, προτού αναχωρήσει από την Ουάσινγκτον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Πενσυλβανία είναι μία από τις λίγες πολιτείες όπου η καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων ξεκινά μετά το κλείσιμο της κάλπης, γεγονός που θα οδηγήσει σε καθυστερήσεις στη διαδικασία καταμέτρησης.

Χθες, ο κυβερνήτης της πολιτείας, Δημοκρατικός, Τομ Γολφ προειδοποίησε τους κατοίκους ότι για την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων ενδέχεται να χρειαστούν αρκετές ημέρες. «Η Πενσυλβάνια θα έχει δίκαιες εκλογές χωρίς εξωτερικές επιρροές», πρόσθεσε.

«Προσπαθούν να κάνουν νοθεία», είπε ο γιος του Τραμπ, Έρικ αναφερόμενος στους Δημοκρατικούς

«Ξέρετε κάτι, οι Δημοκρατικοί πιστεύουν ότι είμαστε ηλίθιοι»... «Και πιστεύουν ότι είμαστε ανόητοι», τόνισε από την πλευρά του ο Ρούντι Τζουλιάνι.

Κλείσιμο
Ενώ ο Τραμπ προηγείται σε Πενσιλβάνια, Τζόρτζια και Βόρεια Καρολίνα, η νίκη του στις τρεις πολιτείες δεν αρκεί για να αναδειχθεί νικητής των εκλογών Γι' αυτό και διεκδικεί προσφεύγοντας στο δικαστήριο πολιτείες όπως το Μίσιγκαν και το Ουισκόνσιν.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα συνεχιστούν τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια: H Νίκη Κεραμέως εξηγεί στο protothema.gr

Συνεπιμέλεια των παιδιών τους διεκδικούν οι πατεράδες με το σχέδιο αναμόρφωσης του Οικογενειακού Δικαίου

H «γηραιότερη dominatrix της Βρετανίας» αποκαλύπτει: Ποιοι άνδρες αποζητούν «αφέντρες»;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ