Τι πρέπει να πετάξετε για να ... ανανεώσετε το χώρο σας και να ανανεωθείτε

Τι πρέπει να πετάξετε για να ... ανανεώσετε το χώρο σας και να ανανεωθείτε

Μια ανακαίνιση, μια ανανέωση του χώρου μας δεν σημαίνει μόνον την εξαρχής δημιουργία νέων πραγμάτων, την αλλαγή, την προσθήκη καινούργιων πραγμάτων. 

Η Sarah στην αγαπημένη της κρύα Νέα Υόρκη
Τι πρέπει να πετάξετε για να ... ανανεώσετε το χώρο σας και να ανανεωθείτε
Μπορεί κάλλιστα να σημαίνει παράλληλα και την... απαλλαγή μας από κάθε τι παλιό, “βαρύ”, απομεινάρι του παρελθόντος που δεν έχει τελικά θέση στην επόμενη ημέρα μας!

Άρα προτού ανακαινίσετε το χώρο σας μπορείτε να ξεφορτωθείτε παλιά αντικείμενα, ρούχα ή έπιπλα.

Κλείσιμο
Μια ανακαίνιση σπιτιού μπορεί κάλλιστα να οδηγήσει και σε... απελευθέρωση χώρου. Μην φοβηθείτε λοιπόν να πετάξετε παλιά ρούχα που δεν θα φορέσετε ξανά, παλιά έπιπλα, παλιές φωτογραφίες και παλιά χαλιά. Αφού δεν τα χρησιμοποιείτε τόσο καιρό, αυτό σημαίνει πως δεν θα τα χρησιμοποιήσετε ούτε στη συνέχεια. Είναι βάρος που πρέπει να πετάξετε. Σε τελική ανάλυση η ανακαίνιση που τόσο καιρό σχεδιάζατε είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να απελευθερώσετε το χώρο σας από αντικείμενα που κουβαλάνε αρνητική ενέργεια. 

Πάρτε φόρα λοιπόν και πετάξτε παλιά ρούχα από τις ντουλάπες – ή σωστότερα δώστε τα σε κάποιον ή κάπου που θα πιάσουν τόπο κι όχι... χώρο – παλιά και ξεραμένα φυτά από τις γλάστρες στο μπαλκόνι, παλιές τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, γενικότερα συσκευές που δεν λειτουργούν και δεν θα... φτιάξετε (!), ακόμα και παλιές φωτογραφίες και άλμπουμ.

Και αντικαταστήστε όσα από αυτά πιστεύετε ότι θα σας λείψουν με καινούργια. Αλλάξτε τα πάντα! 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης