Κολυμπήθρες , Νάουσα Πάρου

Κολυμπήθρες , Νάουσα Πάρου

στις φημισμένες Κολυμπήθρες,με πανοραμική θέα στον κόλπο και στη Νάουσα!

Κολυμπήθρες , Νάουσα Πάρου
Το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα των Κυκλάδων, σε μια όμορφη πλαγιά κοντά στη Νάουσα, το ανανεωμένο KARMA PORTO PAROS HOTEL VILLAS &  AQUAPARK,
σας περιμένει αυτό το καλοκαίρι για αξεπέραστες και αξέχαστες διακοπές. Τέλεια εναρμονισμένο με τοόμορφο Παριανό περιβάλλον, είναι ένας μοναδικός τόπος ηρεμίας και χαλάρωσης, με τον γραφικό ≪Άγιο Γιάννη≫ (παραλία Μοναστήρι) στο 1χλμ. και την πασίγνωστη παραλία ≪Κολυμπήθρες≫στα 500 μόλις μέτρα! Σε μια υπέροχη τοποθεσία, έκτασης 100.000 τ.μ. που φτάνουν στην ιδιωτική μας παραλία… σε ένα φυσικό παράδεισο για σας και τα παιδιά σας.

Κλείσιμο


Περισσότερα για τη διαμονή σας:


Standard Δωμάτια: Τα δωμάτια στο Κεντρικό Κτήριο χωρίζονται σε δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα και διαθέτουν όλα standard παροχές από: προϊόντα προσωπικής φροντίδας, μπάνιο-ντους, αυτόνομο κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, μπαλκόνι ή βεράντα, θυρίδα ασφαλείας.

AquaFamilyVilla: με θέα στο Aquapark ή στη θάλασσα με άμεση πρόσβαση στο χώρο του AquaParos. Επιπλέον των standard παροχών, διαθέτουν μπάνιο με μαρμάρινη μπανιέρα.

Superior Δωμάτια: βρίσκονται στο PortoParosVillas και χωρίζονται σε δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα με θέα βουνό /πλαϊνή θέα θάλασσα /θέα πισίνα και θέα θάλασσα, με τις standard παροχές.

FamilyVilla: βρίσκονται στο PortoParosVillas, έχουν θέα θάλασσα και είναι ισόγεια, με τις standard παροχές.

JuniorSuite:
Όλες οι σουΪτες έχουν θέα στη θάλασσα. Επιπλέον των standard παροχών, διαθέτουν μπάνιο με μαρμάρινη μπανιέρα, παντόφλες και μπουρνούζια και ολοκληρωμένο σετ με προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

PoolFamilyRooms: Με θέα στη θάλασσα και άμεση πρόσβαση στην ιδιωτική πισίνα μπροστά απο τα δωμάτια, κοινή για όλους τους πελάτες των PoolFamilyRooms. Επιπλέον των standard παροχών, διαθέτουν μπάνιο με μαρμάρινη επένδυση, παντόφλες και μπουρνούζια και ολοκληρωμένο σετ με προϊόντα προσωπικής φροντίδας.



ΠΑΡΟΧΕΣ:
Κυκλαδίτικη reception 300 τ.μ., Δωρεάν WI-FIInternet σε επιλεγμένους κοινόχρηστους χώρους, κεντρικό εστιατόριο 20 μ. από τη θάλασσα, ταβέρνα δίπλα στο κύμα, ≪Πλωτό≫εστιατόριο εκδηλώσεων /δεξιώσεων, πλαζ με ξαπλώστρες και ομπρέλες, κεντρικό μπαρ με μεγάλη βεράντα, μπαρ πισίνας, μπαρ παραλίας, SunsetCocktail μπαρ στις Βίλες, πισίνα με ομπρέλες και ξαπλώστρες, παιδική πισίνα (με ναυαγοσώστη), Miniclub, παιδική χαρά, θερινός κινηματογράφο, υπηρεσίες Massage, γυμναστήριο, γήπεδα tennis, TVroom, αμφιθέατρο για ποικίλες εκδηλώσεις διασκέδασης, Μίνι Mάρκετ, απογευματινό ShuttleBusservice για τη Νάουσα, υπηρεσία πλυντηρίου-σιδερωτήριου, ενοικιάσεις Ι.Χ., εκδρομές, 3 υπαίθρια parking.
με πληρη διατροφη & ποτα
• Πλούσιοι μπουφέδες, με εναλλαγές γεύσεων, ΠΡΩΙ - ΜΕΣΗΜΕΡΙ - ΒΡΑΔΥ στο Κεντρικό Εστιατόριο.
• Καφέ γαλλικός, αναψυκτικά, αφεψήματα, βαρελίσια/ draft μπύρα, housewine στη διάρκεια των φαγητών.
• Δωρεάν ξαπλώστρες με τραπεζάκι και ομπρέλες στην πισίνα & την παραλία.
• Πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.
• Δωρεάν Αθλητικές δραστηριότητες (τένις, ping -pong, beachvolley) και διοργάνωση Τουρνουά.
• Θερινό σινεμά, με προβολή ταινιών για μεγάλους και μικρούς.
• Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ στο AQUAWATERPARKμε τις νεροτσουλήθρες.
• Παροχή wi-fi, σε επιλεγμένους κοινόχρηστους χώρους.
• Μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aquaaerobic κ.α., καθώς και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες, από έμπειρο γυμναστή.
• Μεταφορά πελατών με mini-bus του ξενοδοχείου από και προς την Νάουσα, σε προγραμματισμένες απογευματινές ώρες.



για τους μικρούς μας φίλους! …

Καθημερινά παιδική απασχόληση στο miniclub, με συγκεκριμένο ωράριο (πρωί και απόγευμα), από εξειδικευμένο Έλληνα παιδαγωγό, φουσκωτά παιχνίδια ξηράς με δάπεδα ασφαλείας και με αρκετές επιλογές από δραστηριότητες. Είσοδος με έκπτωση στο AQUAWATERPARKμε 13 νεροτσουλήθρες, τη δική του παραλία, πισίνα, lazyriver κ.α., που θα ξετρελάνουν τα παιδιά σας! Το μοναδικό με νεροτσουλήθρες που καταλήγουν στη θάλασσα, σε προστατευμένο χώρο.






Δείτε αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα του Manessis Travel


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης