Η νέα εμπειρία πλοήγησης του efood είναι εδώ 

Η νέα εμπειρία πλοήγησης του efood είναι εδώ 

Νέες κατηγορίες, νέο app design, ακόμη πιο γρήγορη παράδοση

Launcher_-_wide_-_press_release

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, μέσα από τη 10ετή  παρουσία του, έχει αποδείξει πως συνεχώς εξελίσσεται και καινοτομεί προσφέροντας στον καταναλωτή όλο και περισσότερες επιλογές καταστημάτων και προϊόντων, κάνοντας πιο εύκολη την καθημερινότητα του χρήστη και των συνεργατών του.

Νέα καταστήματα προστίθενται συνεχώς τόσο για καφέ και φαγητό όσο και από νέες κατηγορίες όπως supermarket, ανθοπωλεία, κρεοπωλεία, βιβλιοπωλεία κτλ από τοπικές αγορές.

Παράλληλα,  προκειμένου να διευκολυνθούν οι καθημερινές αγορές, δημιουργήθηκε πριν λίγους μήνες το efood market προσφέροντας χιλιάδες κωδικούς προϊόντων supermarket άμεσα και γρήγορα. Η υπηρεσία ξεκίνησε πιλοτικά τον Φεβρουάριο και λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης των καταναλωτών, μόλις σε μόνο 4 μήνες, έχει γίνει διαθέσιμη στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα επεκταθεί και σε μεγάλες πόλεις της περιφέρειας. 

Το efood market, που παραδίδεται αποκλειστικά από τους διανομείς του efood, αποτελεί την πιο γρήγορη υπηρεσία delivery καθώς με τη συνεχώς αυξανόμενη στελέχωση του  στόλου, ο χρόνος παράδοσης όλων των efood market παραγγελιών πραγματοποιείται σε μόλις 15 λεπτά.  

Η ανάπτυξη όλων των παραπάνω υπηρεσιών σε συνδυασμό με τη συνεχή αναζήτηση για όλο και πιο εύκολη χρήση της πλατφόρμας, φέρνουν σήμερα το «ανανεωμένο» app του efood. Πρόκειται για έναν νέο τρόπο πλοήγησης ανάμεσα στις κατηγορίες που βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη. Πλέον, ο νέος σχεδιασμός του efood διευκολύνει την περιήγηση καθώς όλες οι κατηγορίες εμφανίζονται στην αρχική σελίδα και σε «οδηγούν» βήμα βήμα να βρεις αυτό που χρειάζεσαι, με τρεις μόνο κινήσεις.

Το efood προσαρμόζεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του χρήστη, αναπτύσσεται και μεγαλώνει προσφέροντας ολοένα και καλύτερη εμπειρία στο χρήστη, επιπλέον κανάλια και ολοκληρωμένες λύσεις για την αύξηση του πελατολόγιου των συνεργαζόμενων καταστημάτων με τους οποίους συνεργάζεται αλλά και επιπλέον θέσεις εργασίας για διανομείς προκειμένου να διασφαλίζεται η βέλτιστη εμπειρία παράδοσης παραγγελίας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης