Η επένδυση στη Υαλουργία αποτελεί σήμερα ακόμα ένα πυλώνα ανάπτυξης για την Acmon Systems

Η επένδυση στη Υαλουργία αποτελεί σήμερα ακόμα ένα πυλώνα ανάπτυξης για την Acmon Systems

Η ενασχόληση με τον κλάδο της Υαλουργίας αποτελεί τα τελευταία 3 χρόνια μια σοβαρή επένδυση στρατηγικής σημασίας για την Acmon Systems αλλά και για τον Όμιλο συνολικά.

acmon-systems
Το νέο τμήμα της εταιρίας έχοντας ολοκληρωμένη κάθετη δομή -Σχεδιασμό, Engineering, Sales, Service- είναι στελεχωμένο από ανθρώπους με εξειδίκευση, τεχνογνωσία και εμπειρία στο συγκεκριμένο πεδίο.

Ξεκινώντας από αναθέσεις στα Βαλκάνια και κατόπιν στην Αν. Ευρώπη απέφερε σήμερα σημαντικούς καρπούς όπως το έργο για την πολυεθνική εταιρία Ο-Ι ‘Owens-Illinois Αμερικανικών συμφερόντων στο Gironcourt-sur-Vraine της Γαλλίας το οποίο αφορά στην αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό υφιστάμενου Αναμικτηρίου. Το έργο συνολικού ύψους 60 εκ € αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση της Ο-Ι στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια και με την ολοκλήρωσή του στα τέλη του τρέχοντος μήνα θα μπορεί να παράγει 1,9 δις μπουκάλια μπύρας ετησίως.
KS333612449_60

Αισιόδοξο μήνυμα αποτέλεσε επίσης η ανάληψη νέου έργου εν καιρώ lock down, από την εταιρία Mahmood Saeed -M.S.G.I- στη Σ. Αραβία.

Όπως τόνισε ο κ. Α. Μελάς Επικεφαλής του τμήματος εμπορικής ανάπτυξης Glass Division «Η διείσδυση του Acmon Group μέσω αποκλειστικών συνεργασιών και αντιπροσωπεύσεων στην Ευρώπη, Μ. Ανατολή αλλά και σε Ινδία, Αμερική και Ρωσία, έχει αρχίσει να μας δίνει έργα σημαντικά από κολοσσούς στο χώρο της Υαλουργίας εκτός των προαναφερθέντων, όπως Ardagh Group και Piramal. To νεοσύστατο Business Unit αποτελεί ένα πολλά υποσχόμενο πυλώνα ανάπτυξης λαμβάνοντας υπόψιν την αυξητική τάση παραγωγής γυαλιού παγκοσμίως που ξεπερνά το 8% ετησίως».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης