Η Ελίνα Κωνσταντοπούλου τα τελευταία χρόνια έχει... χαθεί και ο λόγος είναι γιατί έχει αποσυρθεί από το τραγούδι. Η ίδια αποκάλυψε πως έχει εγκαταλείψει το τραγούδι και διατηρεί το δικό της ζαχαροπλαστείο. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η Ελίνα Κωνσταντοπούλου έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά και στην Ρούλα Κορομηλά.
«Κάποια πράγματα έχουν χρονικά όρια, εμένα το όριο μου στο τραγούδι τελείωσε. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά όταν έρχεται κάτι άλλο και σε γεμίζει περισσότερο, νομίζω την παίρνεις εύκολα την απόφαση. Έχω αποσυρθεί από το τραγούδι από το 2012. Σήμερα έχω το δικό μου ζαχαροπλαστείο, έχει γλυκά Θεσσαλονίκης. Φτιάχνω κοσμήματα χειροποίητα τα τελευταία χρόνια», λέει για την αλλαγή στα επαγγελματικά της.
Για την Ρούλα Κορομηλά αναφέρει τα εξής: «Εγώ δεν θεωρούσα ότι είχα κόντρα με την Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα το πήγαινε κοντραριστά. Όταν πρωτοπήγα να πω δύο τραγούδια, με πάσαρε στον Βασίλη Νομικό. Ούτε καν καλημέρα δεν είπε. Με έβλεπε ως μύγα… Όταν έκανα σουξέ τον Ιούνιο, με ξαναφώναξε για να κλείσω τον Πρωινό Καφέ και να μου λέει: “Εγώ τι σου είπα την πρώτη φορά που ήρθες”; Έπαθα πλάκα! Λέω μου είπε κάτι και δεν το θυμάμαι; “Δεν σου είπα ότι θα γίνει σουξέ;”, μου είπε. Ναι, έλεγα εγώ».
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.