Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο νησί μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά τους για διακοπές και φιλοξενήθηκαν στην ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί στο νησί ο σύζυγος της παρουσιάστριας, Ματέο Παντζόπουλος.
Όπως ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Θοδωρής Μισόκαλος και ο Άγγελος Λάτσιος τους υποδέχτηκαν θερμά, χαρακτηρίζοντάς τους ως «τους καλύτερους και πιο φιλόξενους οικοδεσπότες». Μαζί με τον γιο του πόζαρε στο πλευρό τους και στο story που δημοσίευσε στο Instagram την Τετάρτη 19 Αυγούστου, σημείωσε: «Ο αγαπημένος μου Θοδωρής Μισόκαλος που τον γνωρίζω μια ζωή... Και το πιο γλυκό, ευγενικό και έξυπνο πλάσμα ο Άγγελος Λάτσιος που είναι φίλοι με τον Βασίλη Τσαλίκη μας και ήταν μαζί στο Ναυτικό».
Δείτε τη φωτογραφία
Στη δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε ο τραγουδιστής, δίπλα τους βρίσκονταν η Δώρα Δητροπούλου, τα υπόλοιπα παιδιά τους και φίλοι τους, ενώ ακολούθησαν μερικά ακόμη στιγμιότυπα με τον Θοδωρή Μισόκαλο, τον Γιώργο Τσαλίκη, τον Άγγελο Λάτσιο και τον Βασίλη Τσαλίκη.