Για δεύτερη χρονιά ο RIKKI θα διαγωνιστεί στον ελληνικό τελικό της Eurovision, φιλοδοξώντας να εκπροσωπήσει τη χώρα στον 70ό Διαγωνισμό Τραγουδιού. Ο τραγουδιστής σε τηλεοπτική του συνέντευξη ανέτρεξε στην περίοδο δημιουργίας του κομματιού του που φέρει τον τίτλο AGAPI, κάνοντας λόγο για ένα «παιχνίδι» ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του.
Ο RIKKI ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», την Τρίτη 20 Ιανουαρίου, και εξήγησε ότι το τραγούδι το δημιούργησε σε συνεργασία με τον πατέρα του: «Αυτό το τραγούδι είναι ένα παιχνίδι που έφτιαξα με τον μπαμπά μου στη Θεσσαλονίκη. Είπαμε, πάμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με μία ελληνική λέξη. Ο μπαμπάς μου έπαιξε κυρίως με τον στίχο, εγώ έκανα στίχο και μουσική, μετά το φέραμε στην Αθήνα. Τόσα τραγούδια έχουν γραφτεί για την αγάπη. Δεν θέλαμε να είναι το ίδιο. Είναι όμως ένα υπέροχο συναίσθημα η αγάπη και σε αυτό βασιστήκαμε».
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του
Επίσης, διευκρίνισε ότι η φετινή του εμφάνιση θα διαφέρει σημαντικά από την περσινή: «Το στιλιστικό… Το μαλλί, μ’ άρεσε όπως ήταν. Θα δούμε πώς θα το βολέψω φέτος. Θα είναι τελείως διαφορετική η παρουσία. Θα διαλέξω και ένα παντελόνι που να μπαίνει εύκολα, γιατί πέρυσι, πάλευα στα παρασκήνια. Πέρυσι ήμουν 28, ήδη είχα κάνει πράγματα.. Είχα μάθει να λειτουργώ με άγχος και γι’ αυτό πέρασα πολύ καλά… Πάλι πρώτος θα είμαι φέτος, έχει και τα καλά του αυτό...».
Επαναφέροντας τη συζήτηση και πάλι στο τραγούδι, με το οποίο διαγωνίζεται αυτή τη χρονιά, σημείωσε ότι έχει πιο ανατρεπτικό χαρακτήρα από εκείνο που έστειλε πέρσι. «Είναι πιο ανατρεπτικό… Έχουμε μέρος ''Α, Β, Γ'', έχουμε κεντήσει πολύ όμορφα κάποιες ιδέες. Περνάω καλά στην Eurovision, είναι πολύ ωραία ευκαιρία που μας δίνεται…», κατέληξε.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.