Η Κόρα Καρβούνη μίλησε για την απόφαση που πήρε πριν από δύο μήνες να σβήσει τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου στο «2night Show».
Αρχικά, είπε: «Εγώ δεν έχω πρόβλημα να με φωτογραφίζουν ή κάτι τέτοιο. Εγώ δεν βγάζω φωτογραφίες, ζω τη στιγμή καθεαυτή με την παρέα μου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν ευφυΐα και ταλέντο στο τι θα ποστάρουν και τι θα πουν».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d521mdo27he1)
Επίσης, η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε ότι τώρα που δεν ασχολείται πια με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βιώνει μια νέα ελευθερία και έχει περισσότερο προσωπικό χρόνο: «Δεν έχω την ανάγκη να λέω πάντα πού είμαι. Εγώ αισθανόμουν ένα βάρος και νιώθω πιο ελεύθερη αυτή τη στιγμή. Νιώθω ότι δεν έχω τι να σκρολάρω, έχω περισσότερο χρόνο για εμένα. Εξάλλου όποιος θέλει, μπορεί να έρθει στο θέατρο. Έκανα πολλές φορές μπρος-πίσω, το είχα κλείσει, το είχα ξανανοίξει, είχα πολλούς φίλους που με μετέπειθαν, αλλά τους είπα "παιδιά δεν μπορώ άλλο, δεν είμαι καλή σε αυτό". Είχα σχεδόν 20.000 πραγματικούς ακόλουθους. Δεν μπορώ να αγοράσω ψεύτικο θαυμασμό».
Τέλος, η Κόρα Καρβούνη υπογράμμισε την επιφανειακότητα και την ψεύτικη αποτύπωση της ζωής που χαρακτηρίζει τα κοινωνικά δίκτυα: «Τα social μου βγάζουν μια επίφαση ψεύτικης τελειότητας και η ζωή είναι δύσκολη, δεν είναι εύκολη. Δεν περνάω κάθε ημέρα τέλεια. Έχω 10 ώρες γύρισμα, 5 ώρες πρόβα, τρέχω με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να τα προλάβω όλα. Δεν μπορώ να δείχνω ένα προφίλ ψεύτικο στον κόσμο, εγώ προσωπικά».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.