Ο Δημήτρης Σχοινάς μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι μέχρι σήμερα, ενώ σχολίασε επίσης, τη φετινή του συνεργασία με τη μητέρα του.
Ο γιος της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, αναφέρθηκε στις κοινές τους εμφανίσεις.
«Πάντα μιλάμε πριν εμφανιστούμε. Λέμε τα δικά μας κι όταν ανεβαίνω πάνω στη σκηνή με τη μαμά, είμαστε και οικογένεια και καλλιτέχνες μαζί. Είναι πάρα πολύ καλή μητέρα. Εννοείται είναι λίγο αυστηρή, αλλά στο θέμα δουλειάς, ο μπαμπάς είναι πιο αυστηρός, γιατί είναι τελειομανής. Η μαμά είναι λίγο πιο επιεικής», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0abjlky9lgh)
Στη συνέχεια, εξήγησε αν οι γονείς του έχουν παίξει ρόλο στην μέχρι τώρα πορεία του στο τραγούδι.
«Το ότι έχω γονείς καλλιτέχνες είναι και θετικό και αρνητικό. Είναι θετικό, γιατί μου ανοίγονται πόρτες που δεν μπορούσα να τις έχω, αλλά εφόσον μου ανοίγουν τις πόρτες, από εκεί και πέρα, είμαι εγώ. Αν μείνω εκεί, θα είναι από τη δική μου δουλειά», τόνισε.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.