O Πασχάλης μίλησε για τη μακρόχρονη πορεία του στο τραγούδι, ενώ μοιράστηκε με το κοινό του ιστορίες από το παρελθόν.
Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σάββατο με φίλους» και αρχικά, ανέφερε: «Τη δεκαετία του 1970 ήμουν ο Σάκης Ρουβάς της εποχής. Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στους δρόμους, πραγματικά. ΈΒγαινα στη σκηνή και μου έσκιζαν τα ρούχα, μου τραβούσαν τα μαλλιά, δεν με άφηναν να τραγουδήσω».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czpelm0r6i3d)
Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι κάποια στιγμή καβάλησε το καλάμι, λόγω της αγάπης που του έδειχνε ο κόσμος.
«Εγώ σέβομαι τον κόσμο που αγαπάει αυτό που αγαπάει και μέσα από αυτό παίρνω κι εγώ μια ικανοποίηση και μια υπερηφάνεια. Εκεί μπορώ να κατηγορηθώ ότι καβάλησα το καλάμι, γιατί σκέφτομαι ότι όλος αυτός ο κόσμος που ακούει τα τραγούδια μου, τα συνδέει με στιγμές της ζωής του», εξήγησε.
Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Επενδύω τις εικόνες τις ζωής τους με δική μου μουσική. Είναι σπουδαίο αυτό, να συνοδεύεις τις εικόνες του κόσμου με τη μουσική σου».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.