Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, ενώ αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής σόουμπιζ. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.
Θέλοντας να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του, η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε αυτή δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα, ένα με την ίδια και τον αγαπημένο της, αλλά κι ένα ακόμα μαζί με τα παιδιά τους. Προκειμένου να τα προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας, η Κέλλυ Κελεκίδου έκρυψε τα πρόσωπά τους με δύο emoji.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Χρόνια σου πολλά! Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.