Ένα ατύχημα είχε η Μπέσσυ Αργυράκη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην παραλία Αγίας Τριάδας, στη Θεσσαλονίκη.
Η τραγουδίστρια έδωσε το παρών στη «Γιορτή του Τρύγου» και ανέβηκε στη σκηνή για να διασκεδάσει τον κόσμο με τις επιτυχίες της.
Ωστόσο, την ώρα που πλησίασε προς το κοινό που βρισκόταν κάτω από τη σκηνή, η Μπέσσυ Αργυράκη σκόνταψε στο ηχείο και έπεσε από την εξέδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξέδρα είχε ύψος περίπου ενός μέτρου, με την τραγουδίστρια να πέφτει στο κενό και να τραυματίζεται στο μέτωπο. Ωστόσο, είναι καλά στην υγεία της.
Από την περιουσία και την επιχειρησιακή συνέχεια μέχρι την ψηφιακή δραστηριότητα, τα προγράμματα My Business First και My Business Cyber Protection της Eurolife FFH προσφέρουν σύγχρονες λύσεις ασφάλισης στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.