Οι προετοιμασίες για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδας και σημειώνει ανάλογη επιτυχία στο εξωτερικό, μέσα από την πλατφόρμα του Netflix, έχουν ξεκινήσει.
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φροντίζει μάλιστα, να ενημερώνει σχεδόν καθημερινά τους διαδικτυακούς του φίλους για τις εξελίξεις, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Στη νέα του ανάρτηση, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μοιράστηκε μερικές εικόνες από τα γυρίσματα κι εξέφρασε πόσο τυχερός νιώθει για την ομάδα, με την οποία συνεργάζεται για το Maestro. Επίσης, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του στο νησί των Παξών.
«Γύρισμα Σαββάτου!!Τελείωσε η πρώτη εβδομάδα μας!!!..Δεν είναι μόνο ότι πήγε καλά,είναι που υπάρχει αυτή η τρομερή ομάδα ανθρώπων πίσω από τις κάμερες.🎥 Είμαι πολύ τυχερός τελικά. Θα τα πούμε σε λίγες μέρες πάλι, στο νησί!!!…🎞️ Στο σετ.. Σαββατιάτικο γύρισμα με την καλύτερη ομάδα🎬», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.