Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μαζί τους
Η δεύτερη σεζόν του «Maestro» είναι στα σκαριά και τόσο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές της σειράς, αναρτούν συχνά φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τον νέο κύκλο.
Όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις του δημιουργού της σειράς, στα νέα επεισόδια το κοινό θα δει νέα πρόσωπα στην ιστορίας του Maestro .
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε backstage στιγμιότυπα από την τρίτη ημέρα των γυρισμάτων. Στις εικόνες φαίνεται το καφενείο της Μαρίας και του Χαράλαμπου.
Εκεί διακρίνονται η Μαρία Καβογιάννη, o Γιώργος Μπένος και η Τόνια Μαράκη που υποδύεται τη σύντροφο του Σπύρου στη σειρά. Επιπλέον, στο τραπέζι κάθονται και δύο νέα πρόσωπα, τα οποία πιθανότατα να είναι οι γονείς της Γιάννας.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.