Με μία μακροσκελή λεζάντα η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της για τα γενέθλια της τα οποία βρίσκονται στην καρδιά του καλοκαιριού.
Ποζάροντας στην παραλία με το μαγιό της και αναρτώντας δύο εικόνες η ίδια σημείωσε: «Καλοκαίρι και γενέθλια. Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που τα γενέθλια μου ήταν καλοκαίρι, γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν μπορούσα να κεράσω την τάξη γλυκά και επίσης δεν μπορούσα να κάνω πάρτυ γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου διακοπές με τους γονεις τους. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει! Αγαπώ που τα γενέθλια μου είναι καλοκαίρι και μπορώ να τα γιορτάζω στην θάλασσα και στον ήλιο! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!».
Οι ακόλουθοι και οι αγαπημένοι φίλοι της παρουσιάστριας έσπευσαν να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της, αφήνοντας στα σχόλια λόγια αγάπης.
Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια που φαίνεται να λατρεύει τη θάλασσα, είχε ποζάρει ανέμελη, χαλαρή και εντελώς αμακιγιάριστη στον φωτογραφικό φακό και δημοσίευσε τα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.