Super Κική για την εγκυμοσύνη της: «Έχω κρίσεις άγχους, προσπαθώ να το διαχειριστώ»
Με νέα δημοσίευση εμφανίστηκε στο Instagram η Super Κική μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και δήλωσε πως ακόμα προσπαθεί να διαχειριστεί και ν' αντιμετωπίσει την κατάσταση που βιώνει
H Super Κική, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στο Instagram, έχει δεχτεί σωρεία μηνυμάτων αγάπης και υποστήριξης από τους διαδικτυακούς της φίλους.
Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής (24/6) η ίδια ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, με ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagramκαι δήλωσε πολύ χαρούμενη και συνάμα αγχωμένη.
Η Ελληνίδα Instagrammer θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, μέσα από μια σειρά βίντεο στο Instagram. Η Super Kική μίλησε για το τέλος της σχέσης της με τον σύντροφό της και την απόφασή της, να κρατήσει και να μεγαλώσει μόνη, το παιδί που περιμένει. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, βιώνει μια περίεργη φάση στη ζωή της, καθώς ταυτόχρονα προσπαθεί να διαχειριστεί το γεγονός, ότι θα γίνει μανούλα. Μεταξύ άλλων τόνισε, ότι το παιδί θα μεγαλώσει χωρίς την παρουσία του πατέρα του και πως αυτό είναι κάτι που προσπαθεί ακόμα να χωνέψει σαν κατάσταση.
Η Super Κική ανέφερε χαρακτηριστικά στα βίντεό της: «Κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και τι γίνεται στη ζωή μου βασικά. Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες, που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς... Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου, που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.