Η Εύη Δρούτσα ήταν για ακόμη μία φορά, αρκετά αιχμηρή σε δηλώσεις της, όταν κλήθηκε να πει την άποψή της για την ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision.
«Είχαμε τον Good Job Nicky. Μπορούσαμε να πάμε με αυτόν στη Eurovision. Δεν κατάλαβα γιατί δεν πήγαμε, επειδή είναι γιος του Πάριου; Δεν μου αρέσει ούτε η παρουσία, ούτε το τραγούδι. Είναι πάρα πολύ ωραία φωνή η κοπέλα, πάρα πολύ καινούρια για να χρειαστούμε εμείς μια τέτοια παρουσία αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά η Εύη Δρούτσα και πρόσθεσε:
«Δεν ξέρω πώς ψηφίζονται αυτοί και πώς ψηφίζονται άνθρωποι οι οποίοι έρχονται από το εξωτερικό. Πρώτα δεν έχουν το δικαίωμα οι άνθρωποι που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα; Καλό είναι να ψηφίζει το κοινό; H Ελλάδα έχει πάρα πολύ καλές φωνές και είναι ντροπή μας που δεν έχουμε αυτούς τους ανθρώπους μπροστά».
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».