O χρόνος για τους δυο ημιτελικούς της Eurovision μετρά ήδη αντίστροφα. Χθες μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πρόβα της Κύπρου ενώ σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας.
Τα στοιχήματα όπως είναι φυσικό έχουν πάρει φωτιά ενώ κάποιες χώρες μετά και την δεύτερη πρόβα τους βλέπουν να χάνουν έδαφος και άλλες να κερδίζουν. Ανάμεσα σε αυτές που η εμφάνισή τους φαίνεται να έχει ξεχωρίσει δείχνει να είναι τόσο η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το El diabloόσο και η Ελλάδα με τη Στεφανία Λυμπερακάκη και το Last Dance.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου η Κύπρος μετά την χθεσινή ψηφοφορία των δημοσιογράφων, έχει περάσει στην πρώτη θέση των χωρών του πρώτου ημιτελικού και είναι το απόλυτο φαβορί ανάμεσα στις 15χώρες που συναγωνίζεται.
Από την άλλη πλευρά τα στοιχήματα των στοιχηματικών εταιρειών δείχνουν την Κύπρο στην 7η θέση ενώ η Ελλάδα χωρίς ακόμη να έχει πραγματοποιήσει τη δεύτερη πρόβα της βρίσκεται στη 10η θέση.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη