Το δώρο που δέχθηκε η Δανάη Μπάρκα από την μεγάλη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της στο Instagram.
Η 26χρονη κόρη της τραγουδίστριας μπορεί να έχει σπουδάσει νομική αλλά η αγάπη της για την τέχνη είναι μεγάλη. Έτσι ζωγράφισε έναν πίνακα και τον δώρισε στην καλή της φίλη, Δανάη Μπάρκα.
Η παρουσιάστρια, μάλιστα, του «Πάμε Δανάη» θέλησε να τον τοποθετήσει σε μια γωνιά του πλατό της εκπομπής και ενθουσιασμένη πόζαρε μπροστά σε αυτόν.
«Μας ομόρφυνε το πλατό με τις καρδιές της, τα χρώματα της, τον πινακά της και την ενέργειά της!» έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στη λεζάντα της φωτογραφίας της.
Δείτε παρακάτω το δώρο της Χριστιάνας Μπέτα στη Δανάη Μπάρκα:
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.