Ισραήλ: Πέθανε το βρέφος της 21χρονης Ισραηλινής που τραυματίστηκε από Παλαιστίνιο
Οι γιατροί στο Ισραήλ δήλωσαν ότι η 21χρονη δέχθηκε πυρά στην κοιλιά της - Η επίθεση έγινε στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και ο δράστης συνεχίζει να διαφεύγει
Το πρόωρο βρέφος της 21χρονης Ισραηλινής Σίρα Ις Ραν, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά ενός Παλαιστινίου στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, πέθανε σήμερα στο νοσοκομείο της Ιερουσαλήμ.
Η Σίρα Ις Ραν, επτά μηνών έγκυος, ο άνδρας της και πέντε ακόμη τραυματίστηκαν την Κυριακή όταν ένας Παλαιστίνιος άνοιξε πυρ από διερχόμενο αυτοκίνητο εναντίον τους καθώς περίμεναν σε στάση λεωφορείου κοντά στον οικισμό Όφρα. Δύο 16χρονα κορίτσια τραυματίστηκαν επίσης από την επίθεση.
Οι γιατροί δήλωσαν ότι η 21χρονη δέχθηκε πυρά στην κοιλιά της και στο νοσοκομείο γέννησε με επείγουσα καισαρική τομή το αγοράκι της, .
Ο Παλαιστίνιος δράστης συνεχίζει να διαφεύγει, σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές.
«Οι καρδιές όλων μας είναι με την Σίρα και τον Αβιχάϊ μπροστά στο θάνατο του τεσσάρων ημερών μωρού τους, που δεν πρόλαβε να αποκτήσει όνομα», είπε σε ομιλία του ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε ξένα μέσα ενημέρωσης και σε διπλωμάτες.
«Οι δυνάμεις ασφαλείας καταδιώκουν τον δολοφόνο και ελπίζω στο πολύ κοντινό μέλλον θα έχουμε νεότερα σε αυτή την υπόθεση», πρόσθεσε.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.