Βίντεο-σοκ: Πρώην μοντέλο δολοφονείται εν ψυχρώ στη Γουατεμάλα

Βίντεο-σοκ: Πρώην μοντέλο δολοφονείται εν ψυχρώ στη Γουατεμάλα

Η 32χρονη Rosa Otilia Ramirez είχε μόλις αφήσει την κόρη της στο σχολείο και περπατούσε χωρίς να γνωρίζει ότι ο δολοφόνος της παραμόνευε - Την πυροβόλησε πισώπλατα στο κεφάλι - Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος

Βίντεο-σοκ: Πρώην μοντέλο δολοφονείται εν ψυχρώ στη Γουατεμάλα
Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα και απαθανατίζει τη στιγμή που ένας περαστικός πυροβολεί στο κεφάλι ένα νεαρό πρώην μοντέλο.

Η 32χρονη Rosa Otilia Ramirez, δέχθηκε την θανατηφόρα επίθεση στις 7 το πρωί της 19ης Ιανουαρίου στην πόλη της Γουατεμάλα, λίγα λεπτά αφότου είχε αφήσει τη μικρή της κόρη στο σχολείο. 

Η 
Rosa Otilia Ramirez ήταν μοντέλο και είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία «Miss Γουατεμάλα».

Κλείσιμο




Όπως φαίνεται στο βίντεο, η 32χρονη γυναίκα, περπατούσε κατά μήκος του πεζοδρομίου, χωρίς να γνωρίζει ότι ένας άντρας την ακολουθεί.

Πριν η άτυχη γυναίκα προλάβει να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, ο άντρας έβγαλε όπλο και εν ψυχρώ την πυροβόλησε πισώπλατα. Η Rosa Otilia Ramirez δέχθηκε τον πυροβολισμό στο κεφάλι και εξέπνευσε στο σημείο. 

Το βίντεο-σοκ δείχνει την 32χρονη να κείτεται νεκρή στην άκρη του πεζοδρομίου, ενώ τα αυτοκίνητα περνούν δίπλα της σαν να μην συμβαίνει τίποτα...



Το βίντεο μεταδόθηκε από τα μέσα ενημέρωσης της Γουατεμάλα, καθώς η αστυνομία έκανε έκκληση για πληροφορίες σχετικά με τη βίαιη δολοφονία.

Η αστυνομία αναφέρει ότι ο δολοφόνος ήξερε τη Ramirez, ενώ μίλησε για ένα πιθανό «έγκλημα πάθους», αν και δεν έχει κατονομάσει, ακόμα, κάποιους υπόπτους.












Δείτε βίντεο: Πρώην μοντέλο δολοφονείται εν ψυχρώ στη Γουατεμάλα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης